Vilka är de olika typerna av Apple Decor?

July 1

Det finns många olika typer av äpple dekor tillgängliga för att dekorera hemmet. Apple inredningen är ett mycket populärt val för land hem eller bara för att ge bostäder ett "land" känsla, och även om det är vanligast i köket, en del människor bär äpplet tema i hela huset. Även om det finns några enkla äppel dekorationer för väggar, många är utilitaristisk liksom dekorativt, såsom äpple dukar eller kökshanddukar, klockor, korgar eller skålar, bara för att nämna några. Apple tapeter och gardiner är också mycket populärt att använda i kök, eller vissa människor bara stencil äpplen på vanligt målade väggar.

Apple gardiner för köket är ett bra sätt att göra temat mer märkbar utan att göra ändringar i väggarna, dock. Café-stil gardiner är mest populära för köket, med en langetterad Valance överst i fönstret, och en fullständig gardin över den nedre halvan av fönstret för privatlivet. Dessa kan göras med spets, och helt enkelt sytt med äppelmönster, eller funktion appliqued eller sys färgade äpplen sydda i tyget, som är mer färgglad. För dem som vill ha äpple dekor på väggarna, men vill inte måla eller tapetsera hela rummet, är en tapet gräns ett bra alternativ också.

Alternativen för äpple inredning sträcker sig till bänk också. Burkar för att hålla socker, mjöl eller kryddor finns tillgängliga, liksom allt från krydda rack, till mätning koppar, till servettringar. I grund och botten, finns med ett äpple på det alla tänkbara typ av objekt för köket. För användning i köket, äpple handdukar maträtt är vanliga också, förutom dukar. Bakning rätter i form av ett äpple, eller helt enkelt med målade äpple mönster, kan också vara tillgängliga, samt kompletta servis set med matchande tallrikar, glas mm

Naturligtvis är äpple dekor inte bara begränsat till köket. Apple väggdekorationer, som målningar, ristningar eller järnskyltar, kan visas i något område i hemmet. Väggur i form av ett äpple är också populära typer av inredning som kan användas var som helst. Glas äpplen kan se bra placerad i en monter eller på en dekorativ hylla. Mattor eller välkommen mattor dekorerade med äpplen är ännu ett alternativ för att använda utomhus eller i hemmet. Äpplet inredningen en individ väljer att använda i sitt hem begränsas endast av hans eller hennes smak, för det finns ingen brist på alternativ!

  • Äpplen.