Vad är rakspegel?

January 27

Rakspegel, i lösaste definition, finns några små speglar som en gentleman kan använda för att rakning. Män har länge kämpat striden med traditionella speglar och titta glasögon, eftersom du använder varmvatten tenderar att ånga upp regelbundna speglar. Vidare, många män föredrar att raka i duschen, och det finns praktiskt taget inget sätt att hålla en standardspegel från imma upp medan det varma vattnet är igång.

Lyckligtvis har tillkomsten av rakspegel som fogless oftast löst detta problem för män. Dessa är vanligtvis en av två typer. De innehåller ett värmeelement i spegeln som håller dimma bildas på spegeln, eller de har en speciell transparent film beläggning på spegeln, som också motstår ånga. Eftersom en bra idé alltid kan förbättras, många kommer med ett stort antal andra anordningar, inte nödvändigtvis relaterade till processen för rakning.

Du kan säkert köpa fristående rakspegel som har dimma fria funktioner. Oftare, kan de mest populära typer av fogless rakspegel installeras i en dusch eller bad konsolen. De kan också ha klockor, så en lång dusch doesnâ € t göra dig sen till jobbet, och radioapparater, så att du kan sjunga till din favoritmusik eller fånga upp de senaste nyheterna. Vissa rakspegel har även förstoring, vilket kan bidra till att mer exakt rakning.

Kvinnor kan också njuta av bekvämligheten med fogless rakspegel, särskilt om badrummet trafiken är tung. Efter flera duschar har ångas upp ditt badrum, sätta smink på kan vara en knepig, eftersom burk hitta en irriterande hår och plockning det. Att ha en handhållen eller fristående fogless typ av spegel som ger förstoringen kan vara det bästa försvaret när du delar ett badrum. Dessutom kan rakspegel installerade i duschar bistå i att se till att du fick alla dina lermask av, eller sköljas schampot helt ur håret. Och både män och kvinnor kan njuta av funktioner klocka eller radio.

Inte alla rakspegel är lika. I anekdotiska recensioner, de flesta konsumenter varnar köpa de med extra funktioner där priset verkar för bra för att vara sant. Det visar sig, priset är oftast för bra för att vara sant och fogless funktioner kanske inte sista, eller radio eller LED-klocka kanske inte fungerar korrekt.

För lurade ut, installer rakspegel med extra funktioner, planerar att spendera minst $ 50 (USD). De erbjuds för mindre ofta besviken. För enkla handhållna eller fristående rakspegel med fogless funktioner kan du oftast köpa en i 20 USD sortimentet.