Fastställande en dörrklocka som inte ringer

January 22

Vi har alla befann oss väntar otåligt på dörren till ett etableringar eller nära vän, hoppas att de kommer att höra oss försöker ringa dörrklocka flera gånger tills vi inser att det inte ens fungerar. Vi har alla också funnit oss frustrerade eftersom vi har missat ett viktigt möte eller möte med en vän eller intresseföretag, eftersom dörrklockan inte fungerade.

Om du, som de flesta husägare, har en dörrklocka, kan du förmodligen satsa på din ringklocka bryta någon gång. Även om de flesta människor vill att deras dörrklocka skulle "magiskt" break runt Halloween eller när advokater är ute, många värderar sin dörrklocka för mycket för att låta det vara tyst för länge. Denna artikel diskuterar hur-till tals fastställa en ringklocka; följ dessa enkla steg och din kommer att vara igång på nolltid.

En dörrklockan fungerar genom att placera en elektromagnet mellan två Klangstav. När någon trycker på dörrklockan magneten rör sig snabbt mellan de två Klangstav att avge de klassiska "ding-dong" ljud. För att fixa något inslag av din trasiga dörrklockan, behöver du en skruvmejsel, eltejp, rengöringsmateriel (tvättsprit och bomullspinnar), sandpapper och kabelkontakter.

Kontrollera först att se om den skyldige är knappen. Ta bort locket på dörrklockan och rent runt knappen med tvättsprit och bomullspinnar. När knappen är ordentligt rengjorda, kontrollera om dörrklockan chimes när du trycker på en skruvmejsel på insidan. Om dina ringer på dörren, sätt tillbaka locket och du är klar! Om din dörrklocka inte fortsätter ringer, hitta anslutningstrådarna och se om det klockspel när de två ändarna placeras tillsammans. Ibland ledningar slits ner så behöver du bara svepa eltejp runt vittrad kanter eller bifoga de två ledningarna ihop ordentligt. Med locket fortfarande av, för att rena ytterligare med tops och gnugga alkohol minskar förfall inom de inre delarna av dörrklockan. Sätt tillbaka locket och testet för ringklockan.

Om din dörrklocka fungerar men inte är i nyskick, kan du göra en del bättringsarbete. Följ liknande förfaranden för avstämning av dörrklockan som fastställande av dörrklockan. Det kan vara nödvändigt att rengöra de inre processer av dörrklockan periodiskt för att förhindra ytterligare nedbrytning. När det finns en ansamling av smuts och damm, orsakar det en förvrängd "chime" ljud. Kom ihåg att använda material som bomullstoppar eller gamla tandborstar för att undvika alltför rigorös en rengöring.

Om du har ytterligare frågor vänd dig till den lokala järnaffär chef eller söka hjälp av din vänliga granne.