Hur väljer jag det bästa SMS Server?

June 2

SMS står för korta meddelanden tjänsten, som är ytterst ett textmeddelande. Om du planerar att lansera marknadsföringskampanjer eller kommunicera med potentiella kunder och kunder som använder SMS strategi då måste du också välja ett SMS-server. Välja den bästa servern för ditt företag handlar om att hitta en som gör att du kan skapa och skicka meddelanden som du vill ha, och har lämplig serveralternativ och alternativ integration. När du hittar en server som uppfyller alla dessa behov så har du hittat den rätta för din verksamhet.

Börja med att bedöma hur du kan skapa och sprida budskapen över SMS-servern. Till exempel kanske du vill kunna dra upp programmet på en stationär dator, skapa meddelandet och schemalägga det för leverans till listan över mottagare. En annan preferens kan vara att ha tillgång till Internet i stället ett program som sitter direkt på din egen dator och server.

Visa alternativ även avse hur du får svar från mottagarna av textmeddelanden. Vissa SMS serveralternativ tillåter mottagarna att svara på SMS och det dyker upp i din e-ledningssystem. Andra alternativ är möjligheten att ta emot ett snabbmeddelande (IM) eller förmågan att logga in på ett online-konto för SMS-server där det finns en depositarie för svaren.

Såvitt dispergering meddelandena, har du vanligtvis två serveralternativ. Ett populärt alternativ är att ha ett modem på kontoret som ansluter dig till SMS-servern. Du kan använda modemet-server som inrättats för att skicka och ta emot textmeddelanden med ett textmeddelande telefonnummer. Det andra alternativet använder två olika nummer, så ett nummer är för att skicka och en annan är för att ta emot. Använda ett telefonnummer underlättar integrering textmeddelanden med dina anpassade applikationer affärs och hemsida.

Den sista fråga som du bör göra har att göra med de alternativ som SMS-servern erbjuder för integration. Ta reda på om du är bara kunna skapa och skicka ut textmeddelanden eller om du har möjlighet att skicka mötes varningar, varningar till administratörer eller nödmeddelanden till grupper som inrättats på din server lista. Du bör också undersöka om tvåvägsintegrationsformer är möjliga.

Till exempel, om du värd händelser, kan du skicka ut inbjudningar med hjälp av SMS-servern. För att slutföra slingan, kan du också vill att mottagarna ska kunna anmäla sig till evenemanget direkt från textmeddelandet de får. Undersökningar, tävlingar, kampanjer och fjärrinloggnings finns andra alternativ integrations du kanske vill tänka på när man beslutar vilka SMS-server är bäst för din verksamhet.

  • En person skickar ett SMS-meddelande.