Vad är det London Canal Museum?

April 15

London Canal Museum är tillägnad historia av stadens inre vattenvägar, särskilt Regents Canal. Uppgifter som lämnats av museet avser specifikt till kanaler, deras historia och de varor de transporterade samt sociala historia kanalarbetare och deras vardag. The London Canal Museum erbjuder även information om isen handel och lagring i viktoriansk tid, då isen togs genom kanalen systemet efter en resa från Norge.

Denna brittiska museum på Nya Wharf Road i Kings Cross är inrymt i en byggnad som uppfördes omkring 1860. Museet välkomnar barn och vuxna till sina utställningar, och det är handikappad. Det finns hissar samt trappor för att tillåta åtkomst till alla våningar, och eldrivna viktigaste dörrarna möjliggör enkel inresa med en knapptryckning. Handikappad toaletter finns tillgängliga, och ljud turer erbjuds för blinda eller synskadade besökare.

The London Canal Museum öppnade sina dörrar för allmänheten 1992. Museet kan besökare kliva in i en restaurerad kanalbåt och lära sig om olika typer av gods och de personer som transporteras varorna. En is lager, konstruerad för en viktoriansk glassmaskinen, Carlo Gatti, är på utsikten. Old-time stall visar där hästarna inkvarterades när de inte arbetade.

Carlo Gatti tros vara bland de första att sälja glass som ett företag. Hans "penny is" var en populär behandling, och han och hans partner hade också en choklad-making maskin som lades på utsikten under den stora utställningen i London. Carlo Gatti var ansvarig för att ta in 400 ton is från Norge när han senare började en is affärer.

Klimatet i London var inte främjar naturliga isbildning. Mängden is som bildades var inte tillräckligt för att möta allmänhetens efterfrågan och isen som gjorde formen inte var av god kvalitet. Innan Carlo Gatti började föra på norska is, importerade London is från USA.

London Canal Museum drivs som en officiell välgörenhetsorganisation och dess program är självbärande. Privata evenemang kan bokas där under ledig tid, med avgifter som går mot driften av museet. Volontärer utför mycket av arbetet vid kanalen museet.