Vad är en Conveyor Brödrost?

November 30

En transportör brödrost är en bit av köksutrustning som skålar brödskivor, engelska muffins, bagels, tortillas och andra brödliknande föremål. Värmeelementen i transportör brödrost arbetet att producera värme på toppen och botten av toast, medan transportbandet håller brödet rörliga så det inte bränner. Typiskt, när brödet når slutet av transportbandet den faller ner en slits på baksidan av transport brödrost och faller ned i en matarområde. På den tiden, kan toast plockas och ätas. En transportör brödrost kan variera från ganska billiga, konsumentmodeller till mycket dyra, kommersiell kvalitet modeller.

De mest prisvärda transportör brödrost modeller är normalt konstruerade för hemmabruk. Dessa modeller är bra för stora familjer som behöver massor av bröd rostat i en kort tid. Många bostadsmodeller tillåter flera bitar bröd som ska rostas i taget, tar cirka 90 sekunder eller mindre. Mer bröd även kan läggas till det rörliga bandet som styck falla ner i matarområdet.

Kommersiell kvalitet transportörbrödrostar, å andra sidan, kan vara ganska dyra, men i allmänhet är av mycket högre kvalitet och med förmåga att mycket högre produktivitet. En restaurang-kvalitet transportör brödrost, till exempel, som vanligen kommer att rosta 600 till 1200 bitar bröd i timmen. Förutom restauranger, ofta kommersiell kvalitet rostar används i stora kontor, genom storkök, och även vid närbutiker.

De dyrare transportörbrödrostar har ofta flera ytterligare funktioner som inte finns i de billigare brödrostar. Exempelvis kan temperaturen som avges av värmeelementen i brödrosten vara reglerbar i vissa modeller. Dessutom kan hastigheten hos transportbandet också vara justerbar. Vissa modeller har en särskild matar värmare för att hålla toast varmt som det sitter i matar område.

I vissa brödrost modeller, brödet kan vara pre-smörad, innan det kommer in i transportör brödrost. Detta tillåter att smöret smälta som brödet flyttar ned i transportbandet. I de flesta fall, men brödet bör endast smörat efter det rostat att förhindra skador på brödrosten.

Nya transportörbrödrostar kan köpas online, på restaurang leverans butiker, eller på lokal köpcentrum. I vissa fall kan en begagnad transportör brödrost finnas tillgängliga som passar behoven hos en konsument. Begagnade brödrostar oftast kan hittas på nätet - en restaurang, till exempel, kan ha en nyare eller snabbare modell. I så fall kan restaurangägare vara ute efter att sälja en äldre, långsammare för ett rimligt pris.

  • Toast.