Hur väljer jag det bästa grafisk design Workshops?

February 23

Ett antal olika grafisk design verkstäder som kan lära dig om särskilda program, eller hjälper dig att utveckla specifika färdigheter inom området. Om du vill lära dig att använda en viss mjukvara för att skapa olika mönster eller kampanjer, så ska du välja en workshop som fokuserar på det programmet. Å andra sidan, kanske du vill lära dig mer om webbdesign eller multimedia-applikationer i grafisk design, i vilket fall du ska välja seminarier som syftar till dessa ämnen. Det finns också yrkesorganisationer för grafiska formgivare, varav många erbjuder grafisk design workshops för medlemmar.

En av de första saker du bör tänka, som ni ser på grafisk design workshops, är de speciella färdigheter du vill lära. Vissa verkstäder, till exempel, är utformade för att lära dig om ett specifikt program som ofta används i grafisk design. Den bästa grafisk design workshops för dig skulle vara de som kan lära dig om det program du vill använda. Du kan leta efter dessa typer av workshops som erbjuds av företag som utvecklar programmet, eller från gymnasieskolor och organisationer som har certifierats för att lära programvaran.

Det finns också ett antal grafisk design workshops som fokuserar på särskilda färdigheter eller information om grafisk design i allmänhet, snarare än på ett visst program. Du kanske till exempel leta efter workshops eller seminarier som täcker webbdesign och användningsområden för olika grafiska designprinciper i skapandet av online-applikationer, webbplatser och internetannonse. Dessa typer av grafisk design workshops ofta erbjuds av skolor och organisationer som fokuserar på att lära grafisk design. Du kanske kan hitta ytterligare klasser som ytterligare utöka på de material som du lär dig i verkstaden, vilket kan vara en fördel om du upptäcker ett ämne som du är intresserad av.

Vissa grafisk design workshops erbjuds av professionella organisationer som representerar och hjälpa samla grafiska formgivare. Du kanske överväga att gå en sådan organisation, inte bara för din professionella utveckling, men också för att få tillgång till verkstäder som kanske inte tillgängliga för allmänheten. Dessa typer av workshops och seminarier är inte bara ett sätt för dig att lära dig mer om grafisk design, men kan också ge dig möjlighet att nätverka inom branschen och knyta nya kontakter. Om du väljer den här typen av grafisk design workshops, bör du överväga inte bara ämnen som du kanske vill lära om utan även verkstäder som kan ge dig chansen att träffa andra yrkesgrupper.

  • Grafiska formgivare arbetar ofta hemifrån.
  • Vissa grafisk design workshops fokuserar på hur man gör infographics.