Vad är en Breakfast Burrito?

July 18

En grundläggande frukost burrito består av äggröra och riven ost insvept i en tortilla. Tortillas är mexikanska platta bröd gjorda av majsmjöl eller vetemjöl. Det finns många olika möjliga tillägg till en ägg och ost-baserade frukost burrito.

Kött som korv eller bacon är ett populärt komplement till frukost burritos. Den kan antingen kokas resterna från en annan måltid eller stekt upp strax innan den placeras i tortillas. Medan ägg och kött är matlagning, kan tortillas värmas i ugnen. Ägg, kött och andra ingredienser ska placeras på de platta tortillas innan du lägger riven ost. Folding varje tortilla över slutför burrito; de ifyllda burritos bör lämnas för bara några minuter i en varm ugn för att hjälpa "set" vecket.

Grönsaker är friska tillägg till en frukost burrito. Om starkare sorter som lök och broccoli inte anses roligt på morgonen måltid, kan mildare typer såsom tomater och majs användas. Salsa, en tomat och chili-sås, används traditionellt på burritos, men för vissa människor kan det vara alltför kryddig för frukost. Hackad färska tomater eller någon mild burk tomatsås kan göra ett bra substitut.

Burritos är ett populärt objekt av Tex-Mex, eller Texan-mexikanska, mat hela den sydvästra delen av USA. Burritos ätit till lunch eller middag vanligtvis inte innehåller ägg, utan snarare heartier biljettpris som kan omfatta alla kombinationer av bönor, ris, potatis och kött. Kryddorna kan också vara starkare än frukost burrito sorter. Magra versioner av frukost burrito innehåller ofta förvanskade äggvitor istället hela ägg. Lägre fetthalt ostar samt en mängd olika grönsaker kan ytterligare minska fett och kalorier i burritos.

Gräddfil eller fettsnål yoghurt serveras ofta med alla typer av burritos. Om gräddfil eller yoghurt används som ett dopp i stället placeras inuti varje burrito kan burritos frysas. Många människor tycker om att göra partier av frukost burritos och frysa dem i förväg. Om burritos placeras i kylskåpet kvällen innan för att tina, kan de värmas upp snabbt på morgonen för en snabb men ändå stadig frukost. Eftersom alla burrito ingredienser insvept i en hopvikt tortilla, kan dessa morgon burritos också göra en praktisk frukost att äta på väg till jobbet eller skolan.

Många restauranger gör versioner av frukost burrito. En av de mest välkända snabbmatsversioner är McDonalds 'korv Burrito. Det ingår äggröra gjorda av en blandning, korv och amerikansk ost i en mjöltortilla. Den McDonalds Korv Burrito har 300 kalorier och 16 gram fett (0,564 gram).

  • Frukost burritos innehåller ofta äggröra.
  • Frukost burritos kan innehålla bacon.
  • Burritos ofta serveras med gräddfil.
  • En frukost burrito kan innehålla korv och potatis.
  • Tortillas, en av ingredienserna i burritos.
  • Mango salsa, som kan inkluderas i en frukost burrito.
  • Ägg används vanligtvis i en frukost burrito.