Vad är en barrister Bokhylla?

November 6

Den advokat bokhylla är en traditionell hylla som kännetecknas av en tydlig glasfront. Ursprung i Storbritannien, har advokat bokhylla fördelen att vara lätt att fästa på en vägg, eller flera enheter kan staplas för att skapa utseendet av en attraktiv skåp. De val av trä, glas och hårdvara kan ge en advokat bokhylla en enkel eller utsmyckade utseende, beroende på preferenser ägaren.

En av attraktionerna advokat bokhylla är att konstruktionen bidrar till att ge en högre grad av skydd än många typer av bokhyllor. Glasdörrarna bidra till att begränsa mängden damm som kan sätta sig på böcker, som kommer att hjälpa till att hålla boksamling i bättre övergripande form. Tillsammans med att skydda böckerna från damm, är det också möjligt att utrusta dörrarna med härdat glas som hjälper till att minimera effekterna av solljus på ryggarna av böckerna, effektivt hjälper till att hålla färgen på bindningarna från blekning.

Även antika barrister bokhyllor kan vara ganska dyrt, det finns ett antal tillverkare som producerar replika upplagor samt moderniserade versioner till rimliga priser. Vissa versioner är mycket enkla i utseende, och kommer att passa väl in i ett antal olika utsmyckning teman. Det är inte ovanligt att en husägare att köpa en eller flera bokhyllor av denna typ, trimma dem med listen som är som det som används på andra ställen i rummet, och skapa en anpassad lagringskälla till mycket låg kostnad. Eftersom bokhyllan lätt kan staplas, är det möjligt att använda advokat bokhylla för att skapa intressanta väggenheter, soffa tabeller, eller ens en break för matplats.

Att hitta olika versioner av advokat bokhylla är inte svårt. Många antikaffärer kommer att ha eleganta modeller till salu. High-end återförsäljare som tillgodoser kontors- och heminredningsbehov kommer också att ha flera modeller av advokat bokhylla till salu. Dessutom kan det vara möjligt att lokalisera den ideala advokat bokhylla till salu på nätet eller vid en egendom försäljning.