Vad är en Oatmeal Smoothie?

July 17

En havregryn smoothie är något smoothie med havregryn anges som en av de viktigaste ingredienserna. Detta kanske låter som en ovanlig ingrediens för att sätta i en smoothie, men de som försöker det kärlek ofta resultatet. Havregryn innehåller fibrer, protein, näringsämnen och viktiga vitaminer. Det är hjärtligt, så det ger oftast smoothies tjocklek och textur. De havre också ofta ger smoothies en fyllig, subtil smak. Förespråkare av havregryn smoothie brukar njuta av det som en snabb frukost eller lunch. Theyâ € re också mycket mångsidig, vilket betyder människor kan konsumera havregryn smoothies varje dag utan att bli uttråkad.

Det finns två grundläggande typer av havregryn smoothie: kokta och råa. Kokta smoothies kan konsumeras antingen varm eller kall, medan rå havregryn smoothies allmänhet bara ätit kall. När du gör en kokta havregryn smoothie, det första steget innebär vanligtvis att förbereda havregryn. Tillagningsvätskan kan vara mjölk, icke-mejeri mjölk, vatten, te eller juice. De havre skall sjuda i vätskan tills theyâ € re mjuk, krämig, och har absorberat all vätska. Den som har gjort havregryn att äta som en spannmål bör vara bekant med denna process.

Den varma havremjöl tillsätts sedan till en bländare med en mängd frukt, någon typ av sötningsmedel, och kryddor. Frukt alternativ inkluderar allt från persikor och blåbär till äpplen, bananer, jordgubbar, mango och sharonfrukter. Älskling, sukralos, rå och strösocker, eller lönnsirap är alla läckra sötningsmedel alternativ. Vissa kockar kanske gillar att lägga en skvätt kanel eller en kvist mynta till sina smoothies för att komplettera de smaker av frukter.

För att göra en kall gröt smoothie, bör kocken normalt lägga till en handfull eller två av is eller fryst frukt till blandaren med havregryn. Den smoothie sedan pulsade i mixer tills den är slät och krämig. För varma havregryn smoothies, bör kocken vanligtvis utelämna isen och använda färsk frukt i stället för fryst. All vätska läggs till tunna smoothie ska vara rumstemperatur eller värms något i mikrovågsugn. Heta smoothies kan vara den perfekta on-the-go frukost för kyliga vintermorgnar.

Raw havregryn smoothie recept kan innehålla samma smaker som den kokta sorten. Den enda verkliga skillnaden är i hur havregryn är beredd. Vissa kockar gillar att bara hälla hel havre i mixern tillsammans med frukt och puls den tills den är slät. Andra föredrar att mala havren till pulver med en mutter eller kaffekvarn. Smoothies gjorda med pulveriserad havregryn tjockna ofta långsamt över tiden, så kockar kanske gillar att kyla dem över natten för att skapa en rejäl frukost.

  • Oatmeal.
  • Proteinpulver kan sättas till en havremjöl smoothie.
  • En skvätt honung gör en havregryn smoothie sötare.
  • Granulerat socker, som kan användas för att söta havregryn smoothies.
  • Frukt, liksom blåbär, tillsätts ofta till smoothies.
  • Havregrynsgröt kan döljas i smoothies, lägga fiber, protein och vitaminer.
  • Blenders är det enklaste sättet att göra smoothies.