Vilka är de olika typerna av Cupcakes för hundar?

October 14

De flesta cupcakes för hundar är avsedda som antingen en söt eller kyndel behandling som kan göras med hjälp av ingredienser som är hälsosamma och säkra för hundar att äta. Söta cupcakes är oftast gjorda med hjälp av olika frukter och grönsaker som lägger sötma, såsom äpplen och morötter, eller med olika ingredienser som är hundsäkra alternativ till choklad, såsom vit choklad eller carob. Det finns också ett antal muffins för hundar som kan göras med hjälp av salta, snarare än söta sådana, såsom rivna morötter och barnmat som kyckling eller nötkött.

Cupcakes för hundar är vanligtvis skapas med hjälp av ett antal ingredienser som liknar vanliga kakor, men med vissa förändringar som gör dem vädjar mer till hundar. Söta cupcakes är ofta gjorda för hundar som använder grundläggande ingredienser som mjöl, smör och bakpulver på ett sätt som liknar vanliga mänskliga cupcakes. Vissa smakämnen såsom vanilj extrakt kan också tillsättas, även om detta bör användas i små mängder.

Det finns ett antal olika sötningsmedel som sedan kan läggas till cupcakes för hundar, för att göra dem söta utan att utgöra en hälsorisk för en hund. Många recept kräver frukter såsom olika bär, äpplen, och även grönsaker som morötter och rödbetor att lägga sötma utan att använda socker. Choklad ska aldrig ges till hundar, eftersom det kan göra dem extremt sjuka och kan potentiellt vara dödlig. Andra ingredienser såsom vit choklad, vilket inte inkluderar kakaomassa som är ett problem för hundar, och johannesbrödchips kan användas i muffins för hundar att lägga till en särskild, söt ingrediens som är säkert för dem att äta.

En mängd olika recept också kan användas för att göra salta muffins för hundar, som är ganska lite skillnad kakor för människor. Dessa ingredienser kan inkludera havre och liknande fyllmedel för att ge större substans som fortfarande näringsmässigt ljud för hundar. Barnmat såsom kyckling och nötkött kan också inkluderas i dessa muffins, för att tillhandahålla välsmakande, köttig smak utan att ändra strukturen på dessa behandlar. Vissa recept kräver även för strimlad kött som ska blandas in med smeten, eller strös över bakade snacks.

Medan många typer av traditionella glasyr kan vara ohälsosamt för hundar, finns det några recept som inte kräver glasyr muffins för hundar. Detta görs ofta genom att använda mager färskost och en liten mängd av mjöl för att förtjocka den. Viss honung kan läggas att söta glasyren, utan införandet av stora mängder socker eller smör ofta i glasyr.

  • Johannesbrödträd producerar ätbara frökapslar som smakar liknar choklad men kommer inte skadar hundarna.
  • Frukt och grönsaker används för att lägga sötma till en cupcake avsett för hundar.
  • Cupcakes för hundar får aldrig innehålla choklad.