Hur väljer jag det bästa Tribulus Supplement?

June 3

Du kan välja den bästa Tribulus tillskott genom att tala med din läkare eller apotekspersonal om dina individuella behov, och bestämma om det skulle gynna din situation. Var noga med att nämna några andra kosttillskott eller mediciner du tar, speciellt om du tar dem för att behandla samma tillstånd. Tribulus tillskott kan hittas på nätet eller i vissa hälsokostbutiker, och används främst för att hjälpa till med manlig sexuell dysfunktion och öka testosteron nivåer av detta skäl eller för att hjälpa till med att öka muskelmassan. Du kan också välja en formulering för att hjälpa till med inflammation eller kronisk smärta.

En Tribulus tillägg är ett piller eller kapsel tillverkad av örten Tribulus, vilket är en blommande växt som har använts av hälsoskäl under många år. Den växer i allmänhet bäst i fuktiga tropiska områden. Även om det finns blommor och grönska, den del av anläggningen som används för medicinska ändamål är roten, som används för att göra utdrag eller det ibland äts råa för liknande effekter.

Om du tänker använda Tribulus tillskott för att hjälpa till med impotens eller sexuell dysfunktion, kanske du vill kontrollera med din läkare för att se till att det ISNA € t en underliggande medicinsk orsak till ditt problem. När detta har rensats, prata med honom om hur du använder tillägget för att öka din sexuella prestation. Han kan rekommendera en specifik formulering som kombineras med andra ingredienser för att öka effektiviteten. Din läkare kan också hjälpa dig att avgöra de lämpliga krav doserings.

I vissa fall kan användandet av en Tribulus tillskott hjälpa med infertilitet. Vissa studier har visat att är bidrar till att öka spermiernas rörlighet och kan även hjälpa kroppen att producera mer sperma. För att bestämma rätt tillägget alternativet för detta ändamål, kan du börja med en lägre dos och ha din sperma testas för att avgöra om det är att ha önskad effekt. Om så är fallet, kan du fortsätta att ändra din dosering tills rörlighet spermier är där det ska vara.

Studier har inte slutgiltigt bevisat oavsett om du använder en Tribulus tillägg är effektiv vid behandling eller förebyggande av smärta och inflammation. Den kan användas som ett kosttillskott, så om du känner att det hjälper dig, så finns det oftast ingen skada i att ta ett piller dagligen. Bara vara säker på att du diskutera eventuella kronisk smärta med din läkare för att fastställa orsaken.

Vissa idrottare har tagit Tribulus kosttillskott för att öka muskelmassan under träningen. Detta är vanligtvis en säkrare och mindre kontroversiell metod jämfört med att använda steroider, som har en mängd oönskade bieffekter. Det finns inga kända biverkningar förknippade med att ta tillskott av Tribulus andra än mild magbesvär. Detta är oftast inte ett långsiktigt problem och kan oftast lindras genom att ta piller med en måltid eller direkt efter. Om magproblem är jobbig, kan du överväga att sänka dosen tillfälligt och sedan långsamt öka igen till önskad nivå.

  • Innan du tar ett kosttillskott, är det viktigt att tala med din läkare, eftersom inte alla tillskott är effektiva eller säkra för alla patienter.
  • En Tribulus tillskott kommer från örten Tribulus, en blommande växt.
  • Vissa människor tar Tribulus tillskott för att bygga muskelmassa.