Hur du köper ett Skype online-nummer

December 16

Med ett Skype personligt online-nummer (även kallad SkypeIn), kan människor i en viss region eller ett land ringa dig genom att ringa till ett lokalt telefonnummer som du sätter upp via Skype. Det är bara ett lokalsamtal för dem, men de kan nå dig när som helst och var som helst i världen du befinner dig, så länge du är inloggad på Skype.

När du får ett Skype online-nummer, du också få gratis Skype Voicemail, så om du inte är ansluten till Skype när folk försöker att nå dig, kan du ta emot meddelanden.

Att köpa Skype kredit, måste du ha två viktiga saker på plats:

 • En Skype-lösenord.
 • En giltig e-postkonto. Det e-postkonto som du anger är den förknippad med ditt Skype-namn.
 1. Gå till http://www.skype.com/ och klickar Köp Skype-kredit.

  I textinmatningsfältet, skriv in ditt Skype-namn och lösenord och klicka Logga in mig.

  My Skype Kontoöversikt öppnas, vilket gör att du kan köpa alla olika Skype-tjänster: Calling vanliga telefoner, skicka sms, Vidarekoppling, nummerpresentation, ett online-nummer och Skype Voicemail. Denna sida ger också din information inställningar konto.

 2. Klicka på online-nummer ikonen och klicka på Köp ett online-nummer nu knappen.

  I den del av din My Skype Kontoöversikt sida Betalningar kan du välja en form av valuta. Om valutan är satt till euro och din valuta bör vara dollar, kan du ändra det genom att klicka på Ändra länken, välja valutatypen, välja lämplig knapp, och sedan klicka på Monnaie knappen.
 3. Välj det land från vilket dina Skype telefon ifrån.

  Du kan välja från en mängd olika länder, däribland Australien, Brasilien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Kina, Japan, Polen, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA, och mer.

  Genom att klicka på landet sjunker eller namnet tar dig till en ny sida.

 4. Om du väljer USA, kommer du att bli ombedd att välja en stat och sedan riktnummer. Om du väljer ett annat land, kan du bli ombedd att välja ett riktnummer eller att förklara att du är bosatt i det landet.

  Skype genererar en lista över tillgängliga siffror för dig att välja från.
 5. Klicka på Aktivera Number.

  En fakturerings sidan visas, och du kan välja mellan en 3- eller 12-månaders abonnemang. Du € re också uppmanas att ange faktureringsinformation, inklusive ditt namn och adress.
 6. Välj betalningsmetod.

  Betalning inkluderar PayPal, Mastercard, Visa, vanlig banköverföring, Moneybookers, och JCB.
 7. Kontrollera riktigheten av din beställning, fyll din betalningsinformation, och klicka på Skicka.

  Om du laddar ditt SkypeIn till ett kreditkort, måste du ange ditt kreditkortsnummer och utgångsdatum. Vissa länder kan kräva att du betalar en mervärdesskatt, eller moms.

  När betalningen är klar, ser du en bekräftelsesida med ditt ordernummer och orderinformation. Itâ € s alltid en bra idé att skriva ut den här bekräftelsesidan.