Hur man drar Veck i hängande tyg

December 19

Vissa mannekänger har turen att ha på glam klänningar och kappor, där tyget tumlar in i en vacker kaskad. Många noterade designers använder bultar och skruvar av tyg för att få vackra hängande veck.

Inte dra små kurvor vid fållen på en klänning och förväntar oss att se ut som veck. Välj några viktiga veck och följer deras form från där de börjar ner till fållen för bra moderesultat. Graceful veck i mjuka eller tunna tyger kommer från en brännpunkt som en livstycket, en hylsa eller baksidan av klänningen och följ raden av din mode figur.

Här är hur man drar din mode figur i en dröm om en klänning med en två nivåer flytande kjol med massor av veck:

 1. Lätt skissa en mode siffra på en kvinna som bär en asymmetrisk fåll klänning.
 2. Rita några rader runt halsen i böjda former som korsar över och nedanför varandra.
 3. Rita två rader med böjda linjer för fållen. Vid böjningen av varje kurva, dra en linje som går upp för att visa veck i tyget.

  Ge viklinjerna lite kurvan att förmedla kjolen rörelse.

  Hur man drar Veck i hängande tyg

Tyg egenskaper såsom vikt och flexibilitet - med andra ord, gravitation och passning av kläder på kroppen - kan påverka utseendet på veck:

 • Mjuka och lätta vävda tyger kan krama kroppen, men de ofta snurra och flyta bort från kroppen när en modell är i rörelse.
 • Lätta stickat hänga i mjuka veck samtidigt passar runt kroppen horisontellt i små, ombonade veck.
 • Stiff, tjocka tyger som denim hänga med stora, stela kurvor.
 • Stiff, lätta tyger som polyester eller silke tafetta kan vika med skarpa vinklar och tenderar att ta på sig en form av sina egna, med något mjuka veck och andra skarpa veck.