Hur väljer jag det bästa Duplex hus?

December 12

När du söker efter den bästa parhus uthyres, kanske du vill överväga mer än bara strukturen. Medan en ranch stil duplex hus att hyra kommer vanligtvis erbjuda lägre ljudnivå än en inställning två våningar, den här typen av hem ställen både invånare på samma gräsmatta. Om du väljer ett parhus i två våningar att hyra, kan du välja den övre halvan för att minska bullret som utgår genom taket. Eftersom hälften av säkerheten, till exempel brandrisk, är beroende av de andra invånarna i enheten, kan du också överväga karaktären av de människor som bor i den andra halvan av duplex när du väljer ett hus att hyra.

En av de vanligaste klagomålen från vissa människor som bor i ett parhus uthyres är buller från grannarna. När du söker efter den bästa hyresfastigheter, kanske du vill undvika alla typer av parhus uthyres som placerar dig under de övriga hyresgästernas livsrum. En ranch stil hem med stallar uppdelade i mitten kommer vanligtvis erbjuda minst mängd rest ljud överföring från en familj till en annan. I två våningar bostäder, kan du välja att ockupera den övre nivån för att minska ljudet av overhead gångtrafik kommer genom taket. När du väljer den övre nivån av ett parhus uthyres, kan du också dra nytta av ett däck eller balkong att erbjuda avslappning istället för varvet som kan delas med andra hyresgäster.

Det är viktigt att välja en hyra hem som är uppdaterad om säkerhetsfrågor, såsom brandsäkra barriärer mellan duplex och brand rymningar på övre våningarna. Denna faktor fördubblas när man väljer en duplex. Chansen för olyckor ökar avsevärt i en dubbelsidig beroende på ökningen i familjer i hemmet. Du kanske vill intervjua någon ström som är bosatta i ett parhus uthyres att du funderar på att flytta in i. Dessutom kommer du vill vara säker på att de hyresgäster i den andra halvan av din duplex dela din tro på brandsäkerhet, renlighet och någon annan aspekt av ditt liv som du håller nära och kära.

Att välja en duplex som har passagerare som korsar din trossystem kan visa sig vara smärtsam tillvaro för dig. För att vara säker på att du kan samexistera med din granne, träffa dem och presentera dig själv innan du gör ett åtagande till huset duplex uthyres. Andra faktorer som du vill basera ditt val på är närheten till skolor, köpcentra och din arbetsplats.

  • Det är viktigt att välja en hyra hem som är uppdaterade på säkerhetsfrågor.
  • Duplex hem kan vara sida vid sida eller staplas.