Vad är Pocket innerdörrar?

February 26

Pocket innerdörrar skjutdörrar används på insidan av huset. När ficka dörr är öppen, visas hela dörren för att försvinna in i väggen. Pocket innerdörrar kräver särskild dörr installation. Ett delområde är inbyggd i väggen som håller dörren när den är öppen.

Det finns två huvudskäl till att pocket innerdörrar används. Den första är estetik. En ficka dörr är en attraktiv arkitektonisk val. Utan att uppmärksamma dörren, det ger hemmet en anpassad utseende. En annan anledning till att ficka dörrar används är på grund av utrymmessparande nytta av att ha dem. I genomsnitt kommer ett rum som har en ficka dörr har ytterligare tio kvadratmeter utrymme inuti. För ett litet hem, kan detta vara en enorm mängd utrymme för utnyttjande.

Eftersom ficka interiör dörrar skapar öppen plats i trånga utrymmen, är de ofta används i badrum, tvättstugor och garderober. Ficka dörrar kräver en annan sorts installation än traditionella dörrar, men installationen är inte komplicerat.

Pocket dörrar är upphängda i rullar som är ovanför dörren, i ramen. En mindre vanlig installationsmetod är genom valsar som är i golvet, under luckan. Det finns nackdelar med denna metod, eftersom många människor inte gillar att kliva över spåret när du anger ett rum och banan och rullarna kan samla smuts.

Om du bygger ett nytt hem, överväga tillägg av pocket innerdörrar i områden där man kan dra nytta av extra rum. Om du bor i ett äldre hem, med en trång planlösning, kommer en ombyggnad projekt som tillför en ficka dörr gör det mycket lättare att navigera i små utrymmen och genom smala korridorer. Du kommer bli förvånad över hur mycket utrymme du lägga genom att bli av dörrar som öppnas in i ett rum, eller i en hall.

Om du vill lägga till en ficka dörren till ditt hem, ska du veta att detta inte är en enkel gör det själv process. Installera ficka dörrar är en enkel process, men det är viktigt att golvet, dörrkarm och ficka dörr är alla helt nivå och torg. Pocket dörrar är anmärkningsvärt problemfri när den är korrekt utformad och installerad. Om dörren inte är installerad perfekt nivå och torg, kommer dörren inte glida ordentligt på sina rullar och ficka dörr kommer att bli svårt att låsa. Fördelarna med en ficka dörr gör investeringen i en professionell entreprenör en god investering.