Hur väljer jag det bästa naturliga Face Scrubs?

February 28

Välja de bästa naturliga ansiktsskrubb, oavsett om du köper en kommersiell alternativ eller göra din egen, handlar om att veta vilka ingredienser för att leta efter. Göra naturliga ansiktsskrubb hemma är det bästa sättet att garantera äktheten av ingredienserna, och du kan skräddarsy mixen för att passa specifika hud dilemman såsom akne eller torrhet. Välja en kommersiell produkt kan vara knepigt eftersom de som påstår sig vara naturliga ansiktsskrubb innehåller ofta mestadels syntetiska ingredienser.

Att veta vilka ingredienser för att leta efter är absolut nyckeln till att välja de bästa naturliga ansiktsskrubb. Om du har fet hud och akne, kan ingredienser såsom honung, citronsyra, bakpulver, eller rismjöl att ta bort olja och smuts från porerna och hjälpa till att klara upp fläckar. Torr hud kommer att gynnas av naturliga ansiktsskrubb gjorda med oljor som olivolja, jojobaolja och arganolja; naturliga smör såsom shea och kakaosmör; honung; och eteriska oljor. Åldrande hud bör behandlas med naturliga ansiktsskrubb med C-vitamin, gurka, mjölksyra från mejeriprodukter, eller antioxidant oljor. Vissa naturliga exfolierande partiklar kan omfatta havregryn, fint krossade nötter såsom mandlar, socker eller salt.

Om du gör en ansiktsscrub hemma, kan någon av dessa ingredienser blandas och matchas för att skapa en unik, naturlig produkt som passar bäst för din hudtyp eller hud sjukdom. Många naturliga ingredienser kan hittas i dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker, apotek, eller apoteksbutiker. Vissa kommersiella produkter innehåller också dessa och andra naturliga ingredienser, men det är viktigt att inspektera dem noga innan de köper. Köpta ansikte scrubs som innehåller naturliga ingredienser får inte innehålla tillräckligt stora mängder för att uppnå de resultat som de borde, eller resultaten av otestade naturliga ingredienser är överdrivna i marknadsföring för att sälja produkten.

Likaså att vissa kommersiella produkter som påstår vara naturliga ansiktsskrubb kanske inte naturligt alls. När du väljer en naturlig ansiktsscrub, läsa ingrediensförteckningen är avgörande för att välja en ansedd produkt som faktiskt består av naturliga element. Leta efter ingredienser som du vet är naturligt: ​​om du inte kan identifiera de flesta av de ingredienser som anges på förpackningen, eller se ord som "sulfater" eller "parabener," du har inte valt de bästa naturliga ansiktsskrubb. När du väljer naturliga ansiktsskrubb som görs kommersiellt, desto färre ingredienser, desto bättre. Helst bör du känna igen varje ingrediens och förstå dess syfte i scrub för att säkerställa att den är lämplig för just din hudvård dilemma.

  • Skurar bör vara lämpade för en persons specifika hudtyp.
  • Använda ingredienser som tydliga porer kan gynna människor med skavanker.
  • Arganolja kommer från frukten av den infödda marockanska Argan träd.
  • Yoghurt, som kan användas för att göra naturliga ansiktsskrubb.