Skapa en anmälan Brev till Skicka till eBay Auction Vinnare

October 12

Att ta sig tid att skapa en vänlig anmälan brev att skicka till de vinnande budgivarna i dina eBay-auktioner är bara bra affärer. Har du någonsin fått en bulk genererad, standardtext vinnarens bekräftelsebrev? Säljaren har inte brytt sig om att fylla i hälften av ämnena, och du är nästan förolämpad bara genom att läsa den? Ta emot en anteckning så här efter att du har begärt att säljaren kombinera inköp (och bokstaven betalar ingen uppmärksamhet till din begäran) är särskilt irriterande. E-postmeddelanden kan passera, men ett personligt förhållningssätt räcker långt med kunderna.

Det är inte att du inte ska automatisera ditt eBay företag, men det är inte så svårt att ta sig tid för att anpassa ens dina burka e-postsvar. Till exempel, låter följande brev kunden vet att det finns en verklig person bakom automatisering:

Goda nyheter! Du vann eBay objekt # 120089481873 Cloud Dome Foto Stage Studio.

Tack för att vinna mitt eBay objekt. Köpare tenderar att gå oigenkännligt på eBay lite för ofta, så jag vill att du ska veta att ditt köp är mycket uppskattad. Om jag kan vara till någon hjälp för dig, låt mig veta. Medan detta första e-post genereras automatiskt, gör jag välkommen en-mot-en kontakt med dig. Skicka bara ett svar på detta mail och jag ska svara på dina frågor direkt.

Jag är allvarligt om mitt företag och ser fram emot möjligheten att tjäna dig. Jag skulle också vilja uppmana er att kolla in min andra objekt som finns på eBay.

marsha_c
Marsha Collier
Författare, "eBay For Dummies" och "Starta en eBay Business For Dummies", värd för PBS-programmet "Gör ditt Fortune Online"
www.coolebaytools.com

Om du inte säljer många objekt åt gången, kan du även använda en mer personligt förhållningssätt. Här är ett försökt-och-sant vinnare varsel:

Grattis!

Yours var det vinnande budet på eBay objekt # 122342911 för Emilio Pucci boken. Du fick en hel del! Jag ser fram emot en trevlig transaktion och positiv feedback för oss båda.

Om du betalar via PayPal, jag skicka din beställning direkt.

Tack för att du köper mitt objekt. Jag är glad över att ha att göra med dig och vet att du kommer att njuta av ditt köp.

Marsha_c
Marsha Collier
www.coolebaytools.com