Vilka är de olika typerna av kosmetisk kirurgi för en dubbel Chin?

December 4

En dubbel hakan är ett lager av fettvävnad som sitter under huden i nacken och kan skapa en sagging skrynkla som ger intryck av en andra haka. Många känner att detta fett kan avlägsnas genom en riktig kost och motion, medan andra rekommenderar chin- och nackrelaterade övningar och skönhetskrämer. Även dessa lösningar kan vara effektiva för vissa, kanske de inte fungerar för andra och kan ta tid att ge resultat. Således, en del människor vänder sig till plastikkirurgi. Kosmetisk kirurgi för en dubbelhaka tros vara rimligt prissatta och rimligen smärtfri och kan bestå av sådana operationer som fettsugning, haka augmentation, och fyllmedel.

Den vanligaste typen av kosmetisk kirurgi för en dubbelhaka är fettsugning. SVULLEN fettsugning är en av de mest spelade rutiner, och består av injicera en stor volym av utspätt bedövningsmedel in i fettvävnaden för att göra denna vävnad företag eller svullen; då fettet sugs ut av hakan och halsen. I vissa fall behövs ingen ytterligare operation; men om huden är överansträngd, denna procedur kan följas av en hud resektion. En av de viktigaste anledningarna till att fettsugning är ett populärt val är att det är tänkt att vara mindre smärtsamt och att ha färre komplikationer. Dessutom har många patienter tycker att huden på hakan och halsen är naturligtvis hårdare och ärrbildning är minimal.

Även mindre vanliga, kan vissa typer av kosmetisk kirurgi för en dubbelhaka bära förstärkning. Chin augmentation består typiskt av att placera en liten implantat i en ficka ovanför hakan ben och under muskeln. En variant av denna operation innebär att göra ett litet snitt i munnen och flytta en del av hakan framåt. Dessa förfaranden sägs hjälpa strama upp huden under hakan.

Andra typer av kosmetisk kirurgi för en dubbelhaka består av fillers, hals hissar och laserbehandling. Fyllmedel används oftast för de med en underutvecklad hakan, vilket ibland kan ge sken av en dubbel hakan. Denna procedur består ofta injicerande substanser såsom hyaluronsyra eller fett under patientens hud. En halslyft är ett förfarande gjort genom att dra åt nackmusklerna och ta bort överflödiga vävnader. Laserbehandlingar utförs vanligen genom att placera en liten laserfiber under huden, vilket är tänkt att hjälpa smälta fettvävnad.

  • Vissa individer med en dubbelhaka söker kirurgi för att rätta till problemet.
  • Kosmetiska operationer utförs ofta med en skalpell.
  • Kosmetiska kirurger har minst en konsultation med varje patient innan de faktiskt operera.