Hur väljer jag det bästa Gräsklippare Blade Grinder?

January 15

En gräsklippare blad grinder kan hjälpa dig att förlänga livslängden på din gräsklippare blad, särskilt om du är en kommersiell gräsmatta underhåll företagets ägare. Dessa enheter är i allmänhet monterade på ett bord, eftersom de är ganska tung i de flesta fall. Den bästa gräsklippare blad kvarn kommer att innehålla en stor slipskiva som drivs av en rejäl motor som kan hjälpa slipa bladet snabbt och precist. Var noga med att välja en gräsklippare blad kvarn som är tillräckligt justerbar, prisvärd och bekväm. Leta efter en enhet med lämpliga säkerhetsfunktioner också.

Vissa gräsklippare blad Kvarn modellerna har en kornsamlare, som huvudsakligen är en stor metallkåpa som håller metallspån och annat skräp från att flyga bort från kvarnen och slående åskådare. Detta är en bra säkerhets investering, speciellt om gräsklipparen bladkvarn kommer främst att användas i en undanskymd plats. Medan grit samlare kommer att höja priset på enheten, är kostnaden väl värt säkerheten. När du väljer en grit samlare, se till att leta efter en som är öppen nog att undvika att störa malningen, speciellt med längre gräsklippare blad.

Den grovlek av slipskivan, känd som grus, kommer att ha en betydande effekt på den tid det tar att slipa bladet, liksom en påverkan på hur länge själva hjulet kommer att pågå. Var noga med att välja en gräsklippare blad kvarn som gör att du kan ändra slipskivor snabbt och enkelt ska hjulet slits ut, och vara säker på delar är tillgängliga för byte: sliphjulsystem gör att du kan välja från de flesta av hjulen på marknaden snarare än bara ett fåtal utvalda. Ett finare-grit slipskiva kommer generellt att pågå längre än en grov korn hjulet, men en grov korn hjulet är sannolikt att slipa bladet mycket snabbare.

Andra funktioner för att titta efter när du väljer en gräsklippare blad kvarn inkluderar en butik ljus, eller ett ljus med lång hals som kan lysa i arbetsområdet utan att få in i arbetsutrymmet och begränsa rörelse; en grit sköld, vanligen tillverkade av Plexiglas eller liknande tydliga och okrossbart material; och enkla justeringsspakarna som gör att du kan justera vinkeln vid vilken gräsklippare bladet kommer i kontakt med slipskivan.

  • En bra gräsklippare blad kvarn kommer att mala bladet snabbt och precist.
  • Gräsklipparbladen kan bli matt med tiden.