Verktyg som hjälper dig delta på Ning

November 21

Ning har några verktyg som alla i vet utnyttjar. Oavsett om du är medlem eller kör ett nätverk på Ning, kan dessa verktyg göra ditt liv enklare:

 • Firefox: Firefox är en mycket stabil, snabb och säker webbläsare, och du kan hitta några mycket kraftfulla tillägg som utvecklats för Firefox som helt enkelt inte är tillgängliga för Internet Explorer.
 • Flash Player: Du behöver antagligen inte oroa dig för att installera Flash Player eftersom de flesta av världens € s internetanvändare har det på sina datorer. Ning nätverksfunktioner såsom Video Player kräver Flash för att ens visas på skärmen.
 • Java: För att använda merparten uppladdning alternativet för foton, videor och musik, måste du se till att du installerar Suna € s Java Runtime Engine.
 • En textredigerare: Även valfri textredigerare kan göra jobbet när det kommer till redigering kod, Anteckningar och Texteditor native komma laddad med Windows och Mac OS, respektive.
 • Firebug: Firebug är en Firefox tillägg som låter dig inspektera en webb Sitea € s CSS genom att placera markören över elementet som du vill veta mer om. Du kan även göra ändringar till CSS i en icke-permanent sätt, vilket gör att du kan se hur dessa förändringar verkar.
 • En video converter: Du kan hitta dig själv att behöva konvertera dina filmer till ett format som stöds av Ning. Två ansökningar som är väl lämpade för denna uppgift är iSquint för Mac och Videora för PC.
 • En ljudomvandlare: En Audio Converter är användbart för ljudfiler eftersom din networkâ € s Music Player stöder endast MP3-filer.

  En av de bästa programmen som du kan få för att hjälpa dig att konvertera ljudfiler (och mycket mer) är iTunes, som är tillgänglig för både Mac och Windows-plattformar.
 • Ett verktyg för skärmdumpar: När medlemmar kommunicera med dig eller om du kommunicerar med dem eller med Ning för att få hjälp med en fråga, som har skärmdumpar gör processen enklare. För att ta skärmdumpar i en Windows-dator, kan du följa stegen på denna wikiHow sidan. En bra lösning för att få (och kommentera) skärmdumpar för Mac är Skitch.
 • En digital videoredigerare: Om du kör ett nätverk på Ning, kan man lika gärna damma av att webbkameran eftersom video ger dig ett utmärkt sätt att erbjuda unikt innehåll och få kontakt med dina medlemmar. För att göra dina videor ser bra ut, få en digital videoredigerare.

  De flesta Windows-datorer har Movie Maker native installerat, men du kan ladda ner en gratis kopia, om du behöver. För Apple-datorer, kan du få iMovie, som är en del av Apple iLife. Linux-användare kan räkna med Kino Video Editor.
 • Dubbla monitorer: Om du havenâ € t försökte arbeta med två skärmar, don du € t vet vad du € re saknas. Med hjälp av två skärmar utökar utrymme för dig att sprida fönster, i slutändan öka din produktivitet.