Introduktion till Day Order i Lager Trading

March 8

En tidsrelaterad För lager är just det - ordern har en tidsgräns. Normalt investerare använder dessa order i samband med tillståndsrelaterade order. En särskild typ av tidsrelaterade order, är en dag för en order att köpa eller sälja en aktie som löper ut i slutet av just den handelsdag.

Om du berättar för din mäklare, "Köp BYOB, Inc., på $ 37,50 och göra det en dag ordning," du menar att du vill köpa beståndet på $ 37,50. Men om beståndet inte slår det priset, upphör din beställning, ofyllda, vid slutet av handelsdagen.

Varför skulle du placera en sådan order? Kanske BYOB handlas på $ 39, men du inte vill köpa det till det priset, eftersom du inte tror beståndet är värt det. Därför har du inga problem att inte få beståndet den dagen.

När vill du använda dag order? Det beror på dina inställningar och personliga förhållanden. Du kanske känner att du inte vill att en viss ordning att dröja längre än dagens marknad åtgärd. Kanske vill du testa ett pris. En dag order är den perfekta strategin för att använda i det här fallet.

Om du gör en handel och inte anger en tidsfrist med beställningen, kommer de flesta (om inte alla) mäklare automatiskt behandla det som en dag ordning.