Hur väljer jag det bästa 3D-TV?

July 27

Att köpa den bästa 3D-TV, bör konsumenterna leta efter en uppsättning som ger flera gränssnittsportar för anslutning av medieenheter och är Internet kapabel. Denna typ av TV kräver också slutarglasögon och en sändare för att skapa illusionen av bilden stiger upp ut ur skärmen. Dessa ytterligare poster kan öka kostnaderna för att investera i 3D-teknik, och konsumenterna kanske vill köpa en modell som innehåller dessa funktioner i grundpriset.

3D-TV kan tittarna att känna att de är inne i bilden som visas. Dessa TV-apparater använder antingen en 240 hertz LCD eller LED-display eller snabb plasma i kombination med slutar stil glasögon som användaren måste bära som orsakar att bilden ska visas för att lämna skärmen. Vissa tv-tillverkare erbjuder ett par glasögon gratis med köpet av enheten och kräver att ytterligare par köpas separat. Detta är inte sant för alla tillverkare och konsumenter kan vilja söka efter en enhet som inte inkluderar dessa glasögon, eftersom de tenderar att köra högt i pris för varje par.

Användare som planerar att spela en mängd olika media på deras 3D-TV bör undersöka hur många portar finns på de enheter som de överväger att köpa. Dessa tv typiskt att innefatta minst en HDMI-port, A / V-port och USB-port. Konsumenter som har flera medieuppspelningsenheter kommer att vilja använda så många hamnar som möjligt och växla mellan dem med hjälp av tv-fjärrkontrollen. Denna typ av användare bör köpa en TV med minst två av varje typ av port, så att de inte behöver gå upp och byta sina kablar manuellt varje gång de vill ändra enheter.

Konsumenterna kommer att finna ett omfattande nätverk av användningar tillgängliga för sina 3D-tv-apparater genom att köpa en modell med en internet-gränssnitt. Några tillverkare har skapat ett webbgränssnitt för sina tv-apparater som ger tillgång till olika webbapplikationer. Dessa applikationer tillåta användare att snabbt och enkelt få tillgång till omedelbar tv streaming webbplatser utan att ansluta till sina datorer. De kan också länka till sociala nätverkssajter, konstant nyhetsflöden, väder uppdateringar och personliga online fotogallerier.

En 3D-TV kräver användning av en 3D-sändare, som synkroniserar bildhastigheten på TV med slutartid på tittar glasögon. Dessa sändare, när de säljs separat, kan bli dyrt, och dessutom kräver användning av en av TV-set: s gränssnittsportar. Konsumenterna kan finna det kosta besparing att köpa en enhet som antingen innehåller en sändare med priset på den inställda, eller har integrerat en sändare i tv redan så att ingen ytterligare kalibrering krävs. Integrerade sändare, dock oftast kräver att användarna köper sina glasögon från tillverkaren för att garantera att de två enheterna kommer att arbeta tillsammans.

  • En HDMI kabel.
  • Den HDMI-logotypen.
  • 3D-tv har oftast flera hamnar, såsom en för en USB-anslutning.