Hur väljer jag det bästa para Supplies?

October 1

Om du nyligen har tjänat certifiering i akutmedicin, du behöver grundläggande para varor, såsom ett kvalitets stetoskop och trauma saxar. Beroende på vilken typ av sjukvårdare arbete du gör, kan dina para verktyg och förnödenheter variera. Välj para leveranser som är specifika för din specialitet, till exempel brand, ambulans, sjukhus eller privata akut medicinsk tekniker (EMT) tjänster. Välj alltid para leveranser som är latexfria, för att undvika risken för allergisk reaktion.

Tänk grundläggande och lätta EMT verktyg för att lagra i en bärbar väska. Många av dessa para leveranser kan beställas online. Om du är en sjukhus sjukvårdare eller inblandade i para omvårdnad, är chansen de nödvändiga maskinerna kommer att vara till ditt förfogande och du kommer inte att behöva skrymmande delar av utrustning.

En privat sjukvårdare bör överväga de situationer han är mest sannolikt att stöta på och välja sina para leveranser därefter. Förnödenheter såsom bärbara fickandningsballonger bör ingå i varje EMT påse. Leta efter kontaktstycken som fäster lätt till syrgasutrustning. Det är bäst att välja två storlekar, en för vuxna och en för barn. Luft mask filter bör vara disponibel för sanitära ändamål.

Välj engångssyrgasmasker som är bekväma, utan vassa kanter. Du kommer sannolikt att använda dessa masker ofta samtidigt på samtal, så att köpa dem i stora mängder kan spara pengar. Du kan få dessa EMT leveranser på din lokala medicinska leverans butik eller online.

En av de mest grundläggande para förnödenheter kommer du äger kommer att vara en blodtrycksmätare. Välj en pålitlig modell som erbjuder den mest exakta avläsningar. Du kan välja mellan en inflations manschetten design eller en digital modell, eller så kan du köpa båda. Se till att blodtrycksmätaren är lätt men ändå tålig nog att tåla övergrepp.

När du väljer ett stetoskop, välj en med tydliga akustik. Detta är särskilt viktigt när man använder i en bullrig miljö eller i en ambulans. Stetoskopet bör omfatta släta, högkvalitativa öron tips för komfort. Din stetoskop måste fungera för vuxna och barn, så välj ett stetoskop med lätt justera utbytbara omfattning huvuden.

Din samling av para leveranser bör även innehålla en kompakt nödsituation kit första hjälpen. Bandage, gasbinda, medicinsk tejp, och ögontvätt lösningar är några av de nödvändiga objekt att köpa för ditt kit. Kallt förpackningar är också viktigt för en EMT försörjningspåse. Innan du köper dina para leveranser, har dina frågor eller funderingar behandlas av en professionell.

  • Gasväv är en nödvändig objekt för en EMT försörjningspåse.
  • Paramedic leveranser bör beställas utifrån specialitet professionella, såsom ambulans, sjukhus eller privata EMT tjänster.
  • Akut tjänsteleverantörer har oftast interna standarder som avser den utrustning de använder.
  • Paramedic leveranser kan inkludera ett stetoskop.