Nyckelresurser för Lager Investment Research

October 4

En uppsjö av värdefull information är tillgänglig för din investering sysselsättningar. För att få en mer balanserad bild av företaget och dess framtidsutsikter, ta en titt på flera olika informationskällor för de lager som du forskar.

Den information och forskning som de tillhandahåller kan bli dyrt om du köper eller prenumererar på egen hand, men lyckligtvis, de flesta av de resurser som nämns är vanligtvis tillgängliga i branschen referens avsnitt i en välsorterad folkbibliotek.

Value Line

Den Value Line Investment Survey, en av många informationsprodukter som tillhandahålls av Value Line Publishing, Inc., anses vara en longtime favorit av många lager investera proffs. Du kan slå över på något bibliotek som har en bra affär referensavdelningen. I undersökningen, Value Line täcker de största offentliga företagen och rangordnar dem efter finansiell styrka och flera andra viktiga affärsfaktorer.

Standard & Poors

En annan ubiquitous och ärevördiga förlaget är Standard & Poors (S & P). Även om det har ett antal informationsprodukter och tjänster av hög kvalitet för både enskilda och institutionella investerare, de tre du bör ta en titt på är följande:

  • S & P Aktie Rapporter: Finns på många bibliotek, kommer denna guide ut med jämna mellanrum och rapporter om aktier på New York Stock Exchange och de största företagen noterade på Nasdaq. Det ger en kortfattad, tvåsidigt sammanfattning av varje lager, som erbjuder en ögonblicksbild av företagets nuvarande ekonomi, tillsammans med en kort historik och kommentarer om företagets verksamhet. Denna guide priser även företag baserat på deras finansiella styrka.
  • S & P Industry Survey: S & P ger detaljerade rapporter om de bästa industrierna, plugga en hel del information om en viss bransch i 6:56 sidor. Denna årliga publikation ger en fin sammanfattning av vad som hänt i varje bransch under de senaste 12 månaderna, vad branschen ser ut idag och vilka utsikterna är för det kommande året.

    Det ger också viktiga nummer (vinst, försäljning och industri ranking) för de bästa 50 till 100 företag i respektive bransch.
  • S & P Bond Rapporter: Ett företags obligation Betyget är ovärderlig för aktieinvesterare. S & P analyserar styrkan av obligationen emittenten och rankar obligationen för kreditvärdighet. Om S & P ger ett företag en hög rating, har du lagt försäkran om att företaget är finansiellt starkt. Du vill företaget ha en obligation rating AAA, AA eller A, eftersom dessa betyg berätta att företaget är "investment grade".

Moodys Investment Service

En annan trogen utgivare, erbjuder Moodys vital forskning om aktier och obligationer. Moodys Handbook of Common Stocks är vanligtvis tillgänglig i referens avsnitt av en välfyllt bibliotek. Det erbjuder aktie- och obligations guider liknar S & P och ger också en oberoende bond-rating tjänst.

Ett lager betygsatt högt av både Moodys och S & P är ett utmärkt val för investerare på jakt efter investeringar värde.