Vad är några typer av gymnastik utrustning?

March 29

Gymnastik är en dynamisk sport som kräver styrka, flexibilitet, kraft och snabbhet. Den som bestämmer sig för att bli en gymnast måste vara beredd att ägna timmar av träning för att bli skicklig på denna krävande sport. En typisk gymnastik tävling omfattar gymnastikutrustning som varje gymnast måste behärska för att få bra slutresultat vid varje möte. Till exempel är alla kvinnliga gymnaster som krävs för att visa upp sina färdigheter på gymnastik utrustning som innehåller balansbommen, ojämn barer, och valv. Varje apparat har sina egna utmaningar för att utföra framgångsrikt.

Balansen strålen är en bit av gymnastikutrustning som är ett av de mest nervpåfrestande händelser för att utföra och titta. Det är en lång träbalk som gymnasten måste springa, hoppa, tumla, flip, och posera. Utföra på balken kräver förmåga att balansera och bibehålla kontroll under förflyttning på en smal bit av trä som är en ren fyra (10,16 cm.) Inches bred.

De ojämna barer är en bit av gymnastik utrustning av metall eller stål. Den kvinnliga gymnasten måste använda fältet för att utföra flips, handstående, gungor och andra akrobatrörelser. Under hela rutinen, måste hon växla mellan de övre och nedre stänger av denna gymnastik utrustning.

Valvet är en apparat som används av både manliga och kvinnliga gymnaster. Gymnasten springer mot en språngbräda som startar gymnasten in i rörelsen. Den gymnast händer röra valvet och han eller hon utför en komplicerad serie av vändningar över valvet.

Manliga gymnaster använder gymnastik utrustning utöver valvet. Ringarna är en apparat som endast män använda på grund av överkroppen styrka som krävs för att använda denna apparat. Män är skyldiga att utföra handstående och statisk håller samtidigt hålla ringarna.

Män utför även på de parallella barer. Stängerna är vanligtvis av plast, trä eller kompositmaterial. Gymnasten måste utföra gungor, handstående, och statisk håller på barren. Den höga bar, byggd av metall eller stål, är en annan bit av gymnastik utrustning där manliga gymnaster utföra en mängd olika akrobatrörelser inklusive jätte gungor, flyg frisättning flyttar och vänder.

Både manliga och kvinnliga gymnaster utför golvrutiner på våren golvet. Fjäder golv består av fjädrar, skumgummi, och trä, för att bilda en mjuk yta för gymnaster att tumla över. Detta hjälper gymnasten landa säkert och ökar höjden av tumlande passerar. Under denna övning, kvinnor utför alltid på musik, medan hanarna utför utan hjälp av någon musikaliska ackompanjemang.

  • Manliga gymnaster använda ringar, som kräver en hel del styrka i överkroppen.
  • Gymnastik bygger styrka, uthållighet, flexibilitet, kraft och fart.