Vilka är de olika typerna av Pocket Bikes?

March 15

Pocket cyklar är mycket små versioner av motorcyklar som funktionen mindre motorer, lättare kroppar, och lägre hastigheter än sina fullstora motsvarigheter. Dessa typer av cyklar är utformade för små barn, även om vissa är stout nog att bära upp vikten av en fullstor vuxen. Pocket cyklar kommer i allmänhet i två varianter: gasdrivna eller elektriska. Utformningen av kroppen, men kan komma i en större variation av stilar och former som nästan alltid efterliknar kroppens stilar och strukturer fullstora motorcyklar. Racing gatucykelmodeller, chopper modeller och även dirt bike modeller finns som pocket bikes.

De vanligaste pocket bikes härma stilen på sportcyklar som Grand Prix racercyklar. Namnet "pocket bikes", i själva verket, som ursprungligen endast avsåg detta organ stil, även om termen hänvisar nu till ett bredare spektrum av stilar. Sådana cyklar är oftast gasdrivna och är avsedda för racing. Motorn är ganska liten, även om betydande hastigheter kan nås med dessa cyklar, vilket gör säkerhetsutrustning som krävs. Dessa pocket bikes ursprungligen avsedd för racing, även om de nu är populära bland barn.

De första pocket bikes byggdes för enkel, snabb transport runt groparna på tävlingarna. Den lilla storleken gjorde cyklarna lätt att transportera och förvara, och den lilla hjulbas gjorde cyklarna lätt att manövrera genom folkmassorna och runt utrustningen. Tidiga versioner var ganska enkel, väldigt ofta byggs från skrotdelar som ligger runt ett garage. Allteftersom populariteten för de små cyklarna växte bland barn, de första produktionsmodeller blev tillgängliga, och pocket bike racing blev populär. Kropparna av de mini cyklar blev slankare och produktionsmodeller började innehålla många av samma funktioner som de fullstora versioner, såsom strålkastare och speglar.

På senare tid har hackar mini blivit populär bland både barn och vuxna. Dessa små cyklar härma chopper stil av fullstora väg kryssare. De är populära i camping och andra områden där gatu laglighet är inte en fråga. Andra populära versioner av gropen cykel inkluderar mini motocrosscyklar, som används alltmer i konkurrens samt för skoj runt en smuts grop eller spår. Mini fyrhjulingar är fyrhjuliga versioner av pocket cyklar som är något mer stabil grund av mer kontakt med marken genom fyra hjul istället för två. Dessa fyrhjulingar ser mycket lika fullstora fyrhjulingar och även har många av samma upphängningsenheterna och drivlinor, men i mycket mindre skala.

  • Vissa pocket bikes är starka nog för att stödja vuxna.
  • En on-road cykel är utrustad med strålkastare.