Vilka är de olika typerna av Face Lighte Cream?

October 8

Face ljusare grädde produkter har använts under åren för att jämna hudtoner efter mörka fläckar har dykt upp, för att lätta hud missfärgningar som uppstår på grund av mediciner och hormoner eller att undanröja effekterna av hyperpigmentering. Av dessa skäl har många typer av ansiktslighte gräddprodukter införts. Dessa typer varierar beroende på deras ingredienser och kan utformas för olika hudtyper. De vanligaste typerna av ansikte lighte produkter innefattar sådana som innehåller hydrokinon, arbutin och glykolsyra. Lakrits extrakt är en annan typ av dessa ansikts vitare grädde produkter.

Olika typer av ansikts ljusare grädde produkter finns tillgängliga för de olika hudtyper. Val som görs för en viss typ av hud måste göras på grundval av huruvida huden är känslig, fet eller torr. De flesta av de krämer som finns kommer att bestå av fuktgivande ämnen för att skydda huden från torkning effekterna orsakade av ingredienserna.

Tillsammans med ansiktet ljusare kräm är tillgängliga för särskilda hudtyper, är några speciellt utformad för mogen hy. Detta kommer att innehålla antioxidanter vitamin A och vitamin C. Övriga krämer har glykolsyra. Detta hjälper till vid avflagning av huden, minskar uppkomsten av rynkor och ljusare hy.

Många typer av ansikts ljusare krämer som erbjuds av olika märken kommer i form av natt och dag krämer. Dagen krämer har solskyddsmedel läggs till dem. Natten krämer tenderar att vara rikare på fuktgivande medel för att arbeta effektivt över natten.

Lighte krämer används inte bara i ansiktet. De kan användas på händer eller andra delar av kroppen som har fräknar eller leverfläckar på dem, eller som har varit utsatta för solen alltför. Dessa krämer arbeta effektivt på alla delar av kroppen, men riktningar måste läsas innan ansökan.

Vilken som helst typ av lighte kräm kommer att inhibera melanin, som är ett pigment som mörknar huden. Ingredienserna även inkluderar vanligtvis kojisyra, aloe vera och tretinoin. Andra krämer kan innehålla kvicksilver.

Som en solkräm, oktyl-p-metoxicinnamat, oktylsalicylat och oxibenson sätts för att skydda från ultravioletta strålar och att lätta mörk hud. Produkter med naturliga eller örtextrakt finns också och är mer kostnadseffektiva. För säker blekning, det finns huskurer och recept för att applicera på huden också.

  • Face lighte kräm.
  • Face ljusare krämer kan användas på alla områden på kroppen som utsatts för kraftiga solen.
  • Olika typer av ansikts ljusare krämer är tillgängliga för de olika hudtyper.