Hur väljer jag det bästa klädkrokar?

October 7

Några av de vanligaste ställen att hänga klädkrokar är genom ytterdörren av ett hem eller i badrummet, så din första oro bör vara hur mycket utrymme som finns i det område där du planerar att hänga krokarna. Ett annat bekymmer kan vara de material som används för att göra krokarna, eftersom vissa material är mer hållbara än andra och vissa klädkrokar kommer att vara mer motståndskraftiga mot vattenskador än andra. Välj krokarna baserade på hur många rockar du misstänker kommer att hänga vid en viss tidpunkt, hur mycket du vill spendera, hur mycket utrymme du har tillgängligt, och den övergripande estetiska av krokarna.

De mönster som klädkrokar varierar kraftigt, från specialitet mönster att fler alla ändamål heter. Bestäm om du ska hänga bara ett plagg från kroken, eller om du kommer att hänga många plagg. Detta kommer att begränsa din sökning avsevärt, och det kommer att hjälpa dig att avgöra det estetiska som är bäst för dig. Singel krokar kan göras från en mängd olika material och de är i allmänhet mycket lätt att installera. Sådana klädkrokar finns ofta i badrum, på ryggen av dörrarna, eller ens i närheten av dörröppningar. Välj en som kommer att vara både visuellt tilltalande när inga plagg hänger från den, som kommer att stödja vikten av plagget; tyngre rockar kan behöva en metallkrok i stället en plast en som hängs med ett lim i stället med skruvar.

Om du kommer att hänga många plagg på klädkrokar du funderar, tänker på var du kommer att placera enheten och bestämma vad som skulle se bäst i utrymmet och vilken storlek skulle passa bra. Ta noggranna mätningar av utrymmet innan de köper någon enhet. Vissa klädkrokar är inbyggda i en hylla som gör att du kan hänga rockar och placera nycklar eller hundkoppel på hyllan ovanför krokarna. Detta är bra för extra lagringsutrymme och bekvämlighet när du beger dig ut genom dörren.

Vissa dekorativa krokar kommer att bli dyrare än utilitaristiska modeller. Smide, till exempel, är ett vanligt material för användning som en klädhängare, och medan sådant material är visuellt tilltalande och mycket stark, kommer det att komma med en högre prislapp än billigare stål eller aluminium krokar. Om du letar efter fler konstnärliga och unika designer, massor finns tillgängliga, men du bör vara noga med att välja en design som är enkel att installera och en som kommer att montera säkert på väggen.

  • Galler kan vara med i en foajé för att lagra rockar och ytterkläder.