Vad är en skinka biff?

August 7

En skinka biff är en skivad bit skinka, oftast varierar i tjocklek från ca 0,5-2 inches (1,27-5,08 cm). Det är normalt bara en cut bit utanför skinka skaft eller ben, och kan vara praktiskt att använda när du vill ha en lite skinka, men vill inte att förbereda en hel skinka stek. De flesta skinka biffar inte kokta, så även om de kan se ut som deli "kokt" skinka, se till att värma dem ordentligt innan du äter dem.

Du hittar skinka biff i både ben och benfria versioner. De flesta av dem är också kraftigt saltat, och mängden salt i biff varierar kraftigt med helt. En generell regel är att generiska och off varumärken tenderar att vara saltare. I själva verket kan vissa hitta dem helt enkelt för salt. Det finns ett sätt att rädda en skinka biff du tror kommer vara salt. Du kan dra den i vatten i ca 10 minuter innan matlagning det. Detta tar bort en del av överskottet salt men ändå lämnar dig med en mycket välsmakande biff.

Bekvämligheten med denna styckningsdel för matlagning verkligen kan inte underskattas. Du kan säkert pan-yngel, halstra eller grilla en hel skinka biff, eller det är ganska lätt att hacka för att användas i en mängd olika recept. En skinka och ost frittata till exempel, är jättegott med skinka biff, eller hacka och stek små bitar av skinka stek för en variant på fläskkött stekt ris, som en del av ett ägg scramble, eller en omelett. Du kan också klippa stek i portioner och göra stora skinka och ost smörgåsar på rostat bröd eller bullar.

När du laga en hel biff, kan du använda en mängd olika glasyrer eller pålägg för att ge det mer smak och intresse. Honung senap smaker är några av de mest populära, antingen blandat ihop, eller användas separat. En glasyr med brunt socker och risvinäger kan ge tang och sötma samtidigt. Matlagning Tiden varierar beroende på din metod, och ofta anvisningarna på förpackningen. Du bör följa dessa, eftersom de oftast kommer att vara de bästa guiderna för hur länge ska du laga stek.

Om du hugga stek upp för användning i olika recept och planerar att sautera det är tillagningstiden i en stekpanna oftast bara ett par minuter som mest. Du behöver inte FÖRKOKA skinka om du planerar att använda den i wok, frittatas, pastejer, eller andra saker som kommer att laga mat för en tid. Du bör överväga för-matlagning hackad biff om du planerar att inkludera det i omeletter eller förvränger, eftersom äggen kan tillagas snabbare än den hackade skinka biff vilja.

  • Skinka stek kan hackas upp och användas i en mängd olika recept.
  • Skinka biff är normalt en nedskärning av skinka läggen.
  • Hela skinka biffar kan tillagas på en grill.