Vad är Fitness Dating?

January 2

Fitness dating är en typ av dating service där två personer träffas för ett datum, men istället för den typiska middag och en film datum, de två deltagarna delta i någon form av fysisk aktivitet som båda parter har en passion eller intresse. De aktiviteter som ett par får delta medan fitness dejting varierar beroende på smak av paret, och många väljer att engagera sig i fysiska aktiviteter som möjliggör samtal också. Löpning, vandring, eller cykling är vanliga val, som är yoga, racketsporter, och så vidare.

Många online dating tjänster har nu fitness dejting för att främja en hälsosam livsstil och att ansluta människor som brinner för samma hälsosamma aktiviteter. Sådana platser föreslår att para ihop folk i deras intressen i fitness sfären gör fitness dejta en framgång eftersom det ger de två människor något att samtala om naturligt, eftersom båda människor i allmänhet känner till verksamheten. Det hjälper också människor att vara mer social och aktiv, och det ger en annan inställning för vad kan ibland vara en besvärlig eller svår utbyte. Dessa dejtingsajter och tjänster strävar efter att para ihop människor samman som är i samma eller liknande fysisk form samt att förebygga konflikter eller en dålig matchning mellan potentiella partners.

De aktiviteter som ett par deltar inte behöver vara intensiv eller alltför fysiskt. Vandrings datum är vanliga, liksom yoga datum eller helt enkelt gå datum. Fitness dating är mindre om intensiteten i aktiviteten och mer om att ge en gemensam grund mellan potentiella partners som vill leva en hälsosam livsstil eller som brinner en specifik sport eller atletisk aktivitet. De flesta fitness dejtingsajter tillåta användare att beskriva sig själva både vad gäller fysisk aktivitet och kondition, och i fråga om personliga egenskaper, beteenden och personlighet.

En gemensam svårighets användare av online dating webbplatser stöter finns en brist på kompatibilitet med människor de är dating genom webbplatsen, även om deras personligheter verkar mesh nätet. När ett par möter personligen, kan de finna att de har lite att prata om, vilket gör det datum obekväma och svåra. Fitness dejting försöker undvika sådana problem genom att tillhandahålla en halvstrukturerad eller strukturerad verksamhet för att garantera deltagarna i datum kommer att ha en bra tid åtminstone på något plan. Detta gör konversationen enklare, även om paret finner de har lite annat gemensamt.

  • Spendera tid på gymmet är en vanlig fitness dejting aktivitet.
  • Yoga är ett alternativ för fitness dating.
  • Fitness dejting kan inkludera gå för en joggingtur utomhus.
  • En vandringsdagen kan tillåta ett par för att se vackra naturområden.
  • Cykling är ett vanligt val för fitness dating.