Vad är Gothic Eye Makeup?

March 29

Gothic ögonmakeup är en stil att förbättra sitt utseende som passar in med en viss mode look. En person som klär i en "goth" sätt har vanligtvis blek hud och tjock eyeliner utformad för att fästa uppmärksamheten på den här delen av ansiktet. Inte alla människor som antar denna look användning svart eyeliner. De kan också använda mättade juveltoner till accent deras ögon.

För att uppnå en gotisk ögonmakeup look, börja med genom att applicera en ljus eller vit foundation i hela ansiktet. Ögonområdet bör omfattas också, antingen med foundation eller en vit ögonskugga. När det gäller att tillämpa goth ögonmakeup, ligger fokus på beskriver denna del av ansiktet så att observatören märker det genast.

För att öppna upp ögonen, bör ögonbrynen vara relativt tunt. De kan plockas tills de är i en tunn linje, eller till och med tas bort helt i vissa fall. I det senare fallet kan en ögonbrynspenna används för att rita upp dem innan resten av makeup tillämpas.

Att välja rätt eyeliner är en viktig del i att tillämpa gotiska ögonmakeup. Svart eyeliner är en traditionell del av gotisk ögonmakeup, men vissa goterna väljer en grå eller mörkbrun ton. Detta är ett populärt val bland människor med ljusa färgade ögon.

Flytande eyeliner ger en skarp blick för ögat området. Det tar lite övning att lära sig att tillämpa den på rätt sätt. Denna produkt kan vara ganska oförlåtande, och en stadig hand krävs för att få en rak, jämn linje runt ögat.

Eyeliner pennor är ett annat val som kan användas för gotisk ögonmakeup. De bör vara nyligen slipas så att de är lättare att kontrollera. Vissa människor som väljer att bära gotiska ögonmakeup förlänga linjen i ögat liner utanför ytter ögonvrån för att skapa en dramatisk look. Släpp loss kreativiteten genom att rita en design som sträcker sig från ögat är ett annat alternativ för människor som vill experimentera med goth ögonmakeup.

Traditionalisterna som ansöker gotiska ögonmakeup väljer grå eller svart ögonskugga. Mer moderna tolkningar av denna look inkluderar ögonskugga i blått, brunt eller lila. Andra nyanser, såsom mörkblå eller grönt, kan också användas. En goth kan också lägga till ett stänk av intresse genom att införliva vita ögonskugga i mixen.

  • Färgade ögonskugga kan införlivas med den mer traditionella grå eller svart för en mer modernt utseende.
  • Tjock svart eyeliner är en traditionell del av gotisk ögonmakeup.