Banta ner för Badkläder

November 18

Alla vill se bra ut på den kommande resa till stranden, och sprider de sista pounds kan hända om du ger dig själv lite tid. När du tar hand om din kropp och arbeta med det istället för att göra det att fungera för dig, förändringarna i inte bara formen på din kropp utan också den energi den lägger fram är otroligt. Eftersom det inte finns två kroppar är samma allt påverkar oss på olika sätt, men det finns några sätt att ge din kropp vad den behöver och få de resultat du vill.

  1. Lämna det läsk i kylskåpet. Dricksvatten har många fördelar som folk verkar ignorera. Eftersom din kropp är mestadels består av vatten när det blir en frisk försörjning fungerar mer effektivt. Från hjärnans funktion till musklerna varje system ökar produktiviteten inklusive din ämnesomsättning. Fördelarna med att dricka mer vatten kan ta lite längre tid att få verkan, men håll dig till den och efter ett par veckor konstant kör på toaletten stannar och du kommer att märka en skillnad i din kropp.
  2. Gör det mesta av en trevlig dag Gå ut på en promenad, jogga eller springa. rida din cykel, eller spela din favoritsport. Inte nog med att du siktar på övningen och de uppenbara fördelarna med att arbeta din kropp, men att bara vara ute i solen ger dig lite mer energi än om du skulle träna inomhus beviljar dig uthållighet att gå den extra halv mil, eller upp den sista backen. Gör detta ett par dagar i veckan och snart nog kommer du att kunna gå fem miles i stället för fyra.
  3. En resa till gymmet ett par gånger under veckan kan hjälpa dig att få den form du vill. Här kan du fokusera på eventuella problemområden, ta klasser, eller få en tränare. Om du inte har ett medlemskap till ett gym det finns många som erbjuder gratis prövningar, eller så kan du kolla in din lokala fritidsgården, kommer ofta gånger centrum är utrustad med ett gym och ett medlemskap förmodligen vara billigare. Även om du tycker att gymmet är inte din typ av plats kan du passa på att be en tränare om de kan föreslå några övningar du kan göra hemma, de flesta av dem är villiga att ge några tips utan att du registrerar dig för något.

Crash diet är aldrig ett hälsosamt sätt att banta och vikten kommer tillbaka så snart du återvänder till din normala vanor. Ge dig själv några veckor eller till och med en månad före att gå till stranden och du kan absolut få den form du vill och kanske till och med att söta nya baddräkt på köpcentret.