Internationella Tangentbordslayouter för iPad

August 11

Apple expanderar iPad 窶 冱 nå globalt med internationella tangentbordslayouter på iPad för dussintals språk. För att komma åt ett tangentbord som ISN 窶 冲 anpassad för amerikaniserade engelska, på Inställningar 竊 竪 eneral 竊 狸 eyboard 竊 棚 nternationellt Tangentbord 竊 但 dd Nytt tangentbord. Sedan bläddra igenom listan för att välja någon tangentbord du vill använda. (Alternativt trycker Inställningar 竊 竪 eneral 竊 棚 nternationellt 竊 狸 eyboards.)

Upp dyker listan som visas i figuren ingår här, med anpassade tangentbord för tyska, japanska, portugisiska, och så vidare. Apple levererar även två versioner av franska (inklusive tangentbord anpassade till kanadensiska och schweiziska kunder) och flera tangentbord för kinesiska. Heck, kan du även hitta en brittisk version av engelska. Withing Inställningar kan du välja mjukvara och hårdvara tangentbordslayouter.

Ha en flerspråkig hushåll? Du kan välja så många av dessa internationella tangentbord som du kan behöva genom att knacka på språket i listan. Naturligtvis kan du uppmana bara ett språk i taget. Så när du 窶 决 e i ett program som kallar ett tangentbord trycker den lilla internationella tangentbord knappen inklämt mellan # + = eller 123 nyckel och mellanslagstangenten tills tangentbordet du vill ringa på för tillfället dyker upp.

Internationella Tangentbordslayouter för iPad

Tryck igen för att plocka nästa tangentbordet i motsvarande lista över internationella tangentbord som du aktiverat i Inställningar. Om du fortsätter att knacka, kommer du tillbaka till din ursprungliga engelska tangentbord.

För att ta bort ett tangentbord som du 窶 况 e redan lagts till på listan, trycker du på knappen Redigera i det övre högra hörnet av skärmen och tryck sedan på den röda cirkeln med den vita horisontella linjen som visas bredvid det språk som du vill säga adios.

Internationella Tangentbordslayouter för iPad

En mer anteckning om den kinesiska tangentbord: Du kan använda handskriftsteckenigenkänning för förenklad och traditionell kinesiska, som visas här. Bara dra fingret i rutan. Ber om ursäkt i förväg för att inte veta vad de visade tecknen här betyder.

Internationella Tangentbordslayouter för iPad