Hur väljer jag det bästa Secondhand Byggnadsställningar?

August 4

Köpare har två allmänna alternativ för att köpa secondhand byggnadsställningar: köpa från en privat säljare eller köper från en återförsäljare. Om köparen väljer att köpa begagnade byggnadsställningar från en privat säljare, är han eller hon sannolikt kommer att betala mindre, men det kommer att bli nödvändigt att göra en mer noggrann inspektion av varje enhet för att säkerställa att den är säker och användbar. Att köpa från en återförsäljare ger köparen sinnesro om övergripande användbarhet och villkor för varje enhet, men priset på byggnadsställningar är troligen högre.

Börja att välja den bästa secondhand byggnadsställningar genom att bestämma dina specifika behov. För vissa byggare, är en liten, bärbar byggnadsställningar torn med hjul en perfekt struktur i både storlek och funktion. Detta är ett bra alternativ för att arbeta på ålderdomshem och mindre strukturer, men det kommer att vara otillräckliga för att arbeta på större strukturer som kräver mer höjd från secondhand byggnadsställningar. Var noga rören i byggnadsställningar inte rostat sönder; del rost sannolikt kommer att ske, och det är bra så länge det bara är ytligt. Några hål, sprickor eller öppningar kommer att börja rosta och så småningom äventyra integriteten av strukturen.

Försäkra dig om att viktiga tillbehör medföljer kostnaden för secondhand byggnadsställningar. Objekt som plattformar ofta saknas ställnings uppsättningar, och dessa komponenter är avgörande för stabiliteten och funktion i den övergripande strukturen. Även om det är möjligt att helt enkelt använda träplankor istället, plattformarna är mycket säkrare eftersom de är särskilt utformade för att fungera tillsammans med tvärbalkar som stöder styrelserna. Leta efter andra viktiga tillbehör, inklusive stegar och trappor, verktygs hinkar eller lådor, lyftsystem och så vidare. Caster hjul är också användbara för mindre byggnadsställningar strukturer, även om de sannolikt inte kommer att användas på betydligt större strukturer.

Nyckeln till alla secondhand byggnadsställningar köp är inspektion av kopplingarna. Dessa enheter används för att ansluta rören som bildar den övergripande strukturen, och flera koppel måste ingå med köpet. Var noga med att ta reda på hur många av varje typ av koppel medföljer köpet, och se till att vridkopplingar ingår också. Dessa praktiska anordningar tillåter rören att vara orienterade i olika vinklar i förhållande till varandra, och de kan sedan låst på plats för stabilitet. Liksom rören kommer kopplare måste inspekteras av uppenbara tecken på slitage, skador och rost.

  • Vissa ställnings utrustning kan rullas till nya platser vid behov.
  • Många olyckor kan inträffa om byggnadsställningar strukturen inte är helt stabiliserats.