Vad är det bästa svampinfektion kost?

May 29

Att hitta den bästa svampinfektion kost innebär vanligtvis trial and error, eftersom vad som fungerar för vissa människor kanske inte fungerar för andra. Medan många människor upplever enstaka svampinfektion, vissa lider av detta tillstånd ganska ofta, vilket leder dem att söka hjälp för sina kroniska infektioner. Patienter som ogillar att vara på antibiotika regelbundet kan märka att gå på en svampinfektion kost är det bästa sättet att äntligen bli av med svampen. En av de vanligaste dieterna förbjuder bearbetade livsmedel som anses jästvänliga, och uppmuntrar intag av färskt kött och grönsaker. Andra dieter som hävdar att bota kroniska svampinfektioner förbjuder fermenterade produkter, samt eventuella livsmedel med jäst.

En kost full av bearbetade livsmedel är ofta inbjudande för jäst, så det bästa svampinfektion kost kommer oftast förbjuder sådana produkter. Faktum livsmedel som har torkat, rökt eller botas är också undvikas. Detta inkluderar varm korv, rökt bacon, beef jerky, lunchmeat, och pastrami, för att nämna några av de vanligaste bearbetade och torkade livsmedel. Den bästa svampinfektion kost uppmuntrar människor att äta mestadels färskt kött och grönsaker. Mark kalkon eller nötkött, tonfisk, kyckling och sardiner är alla kött som uppmuntras på denna typ av diet, eftersom jästen inte trivs på dessa produkter.

Allt som är jäst kan uppmuntra jäst infektioner, så att undvika denna typ av produkt är bra att en framgångsrik behandling. Alkohol är en av de mest allmänt kända fermenterade produkter, och bör undvikas med denna diet. Vad många inte vet är att de flesta vanliga kryddor har också jäst, såsom majonnäs, barbecuesås, många salladsdressingar, och senap. Även om det är ofta svårt att hålla sig borta från sådana livsmedel, bör de som börjar en svampinfektion kost vara medveten om att när de får sitt tillstånd under kontroll, kan de långsamt börja lägga de förbjudna livsmedel tillbaka i sin kost med måtta.

Naturligtvis produkter gjorda av bröd innehåller jäst, och förhindra en överväxt av svamp kräver smiter sådana livsmedel. Pretzels, bagels, middag rullar och smörgås bröd är alla tabu på en svampinfektion kost. Dessutom har många efterrätter innehåller jäst, såsom tårta, kakor och bakverk. I själva verket, vad som helst med raffinerade eller enkelt socker i det måste undvikas, inklusive läsk, sirap, choklad, och många färska frukter som jordgubbar, vindruvor, och apelsiner. Torkad frukt, pistagenötter och russin är alla till synes hälsosamma livsmedel som måste undvikas på denna svampinfektion kost, också, eftersom de tenderar att vara jäst vänliga.

Många människor tycker framgång börjar med en diet som uppmuntrar konsumtion av mestadels färskvaror snarare än bearbetade produkter. Om denna diet fungerar för att stoppa jäst infektioner, kan det vara den bästa svampinfektion kost för den patienten. Självklart, om ingen skillnad märks, rekommenderas att patienterna gradvis börja utelämna fermenterade livsmedel, som vanligtvis bara innebär att undvika alkohol och kryddor. Om det fortfarande ingen förändring, då förbjuder jäst fyllda livsmedel bör vara nästa steg. Den bästa svampinfektion kost är olika för alla. I slutändan är det i grunden en fråga om att hitta en som slutligen minskar förekomsten av infektioner.

  • Jäst inte trivs på produkter såsom mark kalkon och tonfisk.
  • Efter en speciell diet kan hjälpa svampinfektion patienter undviker antibiotika.
  • Undvika jästa produkter, såsom majonnäs, kan bidra till att förhindra en svampinfektion.