Vad är en Push Broom?

August 15

En push kvast är en stor och hållbar kvast som är utformad för att täcka ett stort område av marken medan knuffas från en stående position. Push kvastar används ofta i underhållet av stora byggnader, trottoarer, och stora offentliga terrasser eller uteplatser; många människor förknippar dem med vaktmästare som följd. De flesta järnaffärer säljer driva kvastar, tillsammans med ersättningshandtag och kvasthuvuden och tryck kvastar kommer i en mängd storlekar, från små till ganska stora.

Som med andra kvastar, finns det två grundläggande delar till en push kvast: huvudet och handtaget. Chefen för en push kvast typiskt tillverkad av ett block av material i vilka borsten har satts in. Beroende på tillverkaren, kan huvudet vara gjort av trä, plast, gummi eller metall, och borsten kan vara tillverkade av naturfibrer, plast eller tråd. Handtaget typiskt skruvar i huvudet, vilket kan vara mycket praktiskt när en kvast huvud eller hantera raster, eftersom du kan byta ut den trasiga delen snarare än hela kvast.

Många människor använder trådtryck kvastar för att skura kakel och cementgolv. Detta är mycket bekvämare än knä för att skura golvet, och det kan vara mycket effektivt; sådana kvastar används ofta i mat faciliteter för att skrubba ner golven på natten, med hjälp av hög kvalitet tvål, slangar och kunskapsflykt i mitten av golvet i som kan skjutas vattnet. Push kvastar kan också användas för att skrubba trottoarer och uteplatser.

När en push kvast används för våta rengöringsjobb som att skura golv och ta bort detritus från våta trottoarer, är det en bra idé att spruta ut kvasten efter användning för att avlägsna insamlade skräp, och att hänga kvasten, så att den kan rinna fullt. Detta säkerställer att kvasten inte rostar, röta eller mögel, beroende på vad den har gjort av, och det hjälper till att hålla dålig lukt ner när kvasten används för att rengöra golv som har täckts i livsmedel eller trottoarer med saker som hund avföring, cigarettfimpar och annat detritus civilisationens.

En push kvast är också ett användbart verktyg för att snabbt sopa en stor del av golvet, oavsett om golvet är vått eller torrt. Borsten tenderar att missa saker som damm och små partiklar av material, men de kan plocka upp stora föremål, inklusive skräp. Push kvastar används ofta på allmänna gator och i snabbköp och lager för att hålla gångutrymmen tydliga och relativt rena; Du kanske har sett en push kvast i aktion i en av dessa platser.