Hur Tipsa en tjänsteleverantör på Linkedin

May 25

Framgången för Edin databas är beroende av att dela erfarenheter och rekommendera någon du har hyrt eller arbetat med, vilket helt enkelt gör ett bättre nätverk för dig att njuta och dra nytta av. När du får utmärkt service, fundera på hur du kan rekommendera att leverantören till andra Edin-användare.

För din rekommendation att ha lite tyngd och ge potentiella kunder en god uppfattning om vad denna leverantör kan åstadkomma, tänk vilken typ av rekommendation du planerar att lämna och se till att du täcker eller framhäva lämpliga saker. Du är lite begränsade av en 3000-antal tecken gräns, men du också vill inte ge en avhandling om varför leverantör X är den bästa på jorden.

Istället finns en kortfattad och saklig omdöme som förmedlar din rekommendation som kommer vettigt till läsaren och validera leverantörens förmåga. Här är några saker att tänka på:

  • Håll dig till grunderna: Även om du kanske vill forsa och gå på och om varför denna leverantör är bäst, någon läser detta kommer att förlora intresset och sluta läsa, vilket gör ont leverantörens chans att få nya affärer och gör dig, den recommender, ser oprofessionellt. Ge sammanfattningar av din upplevelse, belyser de viktigaste aspekterna.
  • Bly med den viktigaste info: De flesta människor inte läser längre än den första meningen. Därför hantverk din inledande meningen att ge en fullständig bild av den person du rekommendera. Detta sätt, du ansluter din läsare till att ta reda på varför den här personen är så kvalificerad och förtjänar sin verksamhet.
  • Ge exempel / prestationer: Att säga att någon är en hård arbetare eller mycket intelligent är trevligt, men om det är allt du säger, kanske någon läser din rekommendation undrar om det här är bara din åsikt. När du ger konkreta exempel på leverantörens prestationer, du ger en mätbar aspekt som läsare kan relatera till och hjälpa bevisa kvaliteten på denna leverantör.

    Vem skulle du anställa: någon vars rekommendation säger, "Great revisor", eller någon vars rekommendation säger, "Paul balanserad mina affärs kvitton och register i 3 timmar och fann mig $ 4000 i extra avdrag för förra årets skattedeklarationer"?
  • Var lite personlig: I slutändan, oavsett hur kvalificerad någon är, folk anlita vanligtvis någon de tycker om att arbeta med ett projekt. Därför, efter att du nämner en persons stora kapacitet och prestationer, se till att inkludera några personliga erfarenheter om vad arbets med denna person var. "Jag har varit Alex klient för de senaste fem åren, och jag är konsekvent glad och förvånad över den tjänst han har gett."