Hur väljer jag det bästa Running Bottle?

September 26

När du väljer en rinnande flaska, bör du överväga hur mycket vätska du behöver bära med dig, det redovisade metod med vilken du känner dig mest bekväm, liksom kvaliteten på bottleâ € s isolering. Andra faktorer att tänka på är om du vill ha en flaska som faktiskt kan filtrera ditt vatten samt kostnaden för hydra flaskor som du anser. Slutligen, om estetik är viktigt för dig, bör du välja en flaska som passar din personliga stil samt dina träningskläder.

Många löpare, joggare, och allvarliga vandrare inser vikten av att hålla hydrerad under träningen. I själva verket kan bristen på hydra faktiskt vara farligt, särskilt om du kör eller jogga för långa sträckor eller i varmt väder. När du väljer en rinnande flaska, fundera över hur mycket vätska du behöver för att säkert springa, gå eller jogga i den tid som du föredrar att utöva. Om du arenâ € t osäker, prata med en personlig tränare eller idrottsläkare och få hans eller hennes råd på vattenförbrukningen under träning. Se till att du väljer en rinnande flaska eller vatten ryggsäck som passar dina behov.

Du bör också välja en rinnande flaska eller vätskesystem som du är bekväm att bära på kroppen. Vissa löpare föredrar en handhållen kör flaska som de kan strap till sin hand när du tränar. Andra föredrar att bära sina flaskor bifogas ett bälte runt midjan. Ett annat alternativ är en vattentät ryggsäck som håller vätskan på ryggen. En lång halm införlivas i ryggsäcken så att du kan smutta på vattnet medan du kör.

Se till att köra flasksystem som du väljer isolerar vattnet så att det förblir svalt medan du tränar. En annan sak att tänka på är att vissa kör flaskor innehåller ett vattenfiltreringssystem. Även om detta kan vara trevligt om du inte är förtjust i smaken av raka kranvatten, kom ihåg att du måste ändra detta filtret regelbundet för att upprätthålla renheten i ditt vatten. Om du funderar på en kör flaska med ett filtreringssystem, ta reda på hur bekvämt det kommer att vara för dig att köpa och byta sina filter.

Många kör flaskor och system finns i en mängd olika färger och material. Du kanske vill välja en löpande flaska och tillbehör som går bra med din andra löpverk. Om detta är ett bekymmer, söker sig detaljister som har ett stort utbud av stilar tillgängliga.

  • Vissa människor köper vatten på flaska för att köra.
  • Det bästa rinnande vattenflaska är en som du kommer att vara bekväm bära medan du kör.