Hur väljer jag det bästa Ball Python Burar?

February 2

För någon som vill föra Ball Pythons in i hans hem, att hitta lämpliga burar för dessa exotiska sällskapsdjur reptiler är en viktig faktor. Kungspyton, även känd vid deras rätta namn som kungliga Pythons eller Pytonormer Regius, är ett underbart sätt att komma igång i hobby att hålla sällskapsdjur ormar men många första gången orm ägare är omedvetna om de behov som deras nya exotiska husdjur för förvaring och vård . Noggrann eftertanke bör ges till storleken på buren, nödvändiga tillbehör och utrustning, samt de olika alternativen för att göra din boll Python bur fly säker.

En av de primära överväganden när man väljer den bästa Ball Python burar för ditt husdjur är storleken på buren. Pet butiker skickar ofta första gången orm ägare hem med en tio gallon (37,85 liter) akvarium och ett lock låsning skärm. Även om detta är en utmärkt start bur för en ung Ball Python, är det viktigt att inse att en välskött ormen kommer att växa ganska snabbt och ramarna för tio liters tank kommer inte längre att vara tillräckligt stor för att rymma en fullvuxen Ball Python. Snarare än att göra upprepade inköp av successivt större Ball Python burar, eller ännu värre, att hålla din orm i en bur som är för liten, överväga att investera lite extra pengar för att köpa en större bur när du först köpa ormen. I vissa fall kan detta till och med spara pengar i det långa loppet som husdjur butiksägare kommer ofta erbjuda rabatter eller paketerbjudanden till dem som köper djur i deras butik.

Man bör också överväga de tillbehör och utrustning som din boll Python kommer att kräva för god vård när du väljer Ball Python burar. Kungspyton, liksom andra reptiler, kräver solljus eller ljus från en speciell glödlampa att utnyttja vitaminer i deras mat. De bästa Ball Python burar är utrustade med dessa ljuskällor eller byggd för att acceptera utrustningen utan en hel del ändringar. Dessa ormar är trädlevande varelser, spenderar mycket av sin livscykel i träden i deras inhemska regnskogar. Ball Python burar bör vara tillräckligt stor för att införliva klättring strukturer, såsom trädgrenar, samt stora, grunda vattenrätter och värmekällor.

Att vara utmärkta klättrare och enastående flyktkonstnärer, har Kungspyton förtjänat lite ryktbarhet i husdjur orm hålla sektorn. För att säkerställa att ditt husdjur ormar inte blir vilda ormar, är det viktigt att tänka på hur du kommer att göra buren fly säkra. Ball Python burar, såsom fisk tankar, har ofta låsbara lock med mesh eller skärmpaneler. Andra typer av Ball Python burar kan använda olika låsnings åtgärder för att förhindra flykt av ditt husdjur orm. När du handlar för Ball Python burar, ägna uppmärksamhet åt lås- och säkerhetsåtgärderna på plats på de tillgängliga produkter för att säkerställa att du får en bur som adekvat kommer att skydda din exotiska husdjur.

  • Kungspyton är populära husdjur för orm och reptilälskare.