Vad är en Virginia Ham?

April 16

En Virginia skinka är ett annat namn för ett land skinka. Lands skinka säljs ofta botas men inte kokta, vilket bevarar skinka och gör att den kan lagras okylda. De kan också säljas helt kokta och skivade eller rökt. Denna specifika typ av lufttorkad skinka uppfanns i mitten av 1900-talet, och det finns en skillnad mellan Virginia skinka och Virginia-stil skinka. Skivor av Virginia skinka vanligen serveras på vissa helgdagar och som en frukost kött.

Lands skinka är traditionellt ganska salt eftersom de är salt botas. Salt härdning innebär helt enkelt täcka en kött med salt, som drar ut fukt och saktar oxidationsprocessen. Detta är en gammal metod för att bota kött som främst användes fram till 1900-talet. I modern tid, det finns olika metoder för att bevara kött, som att använda olika typer av konserveringsmedel eller frys köttet. Efter att ha salt cured, är skinkan insvept i pergament och säckar, sedan säljs till konsumenter.

I de flesta fall är en hel Virginia skinka endast botas snarare än kokta. Ibland skinkan också rökt eller det kommer i flera sorter. Skivad och kokta Virginia skinka kan också hittas i vissa livsmedelsbutiker. När de säljs i färdiglagade skivor, är Virginia skinka normalt skuren i skinka biffar. Ham biffar är tjocka, runda skivor som mer liknar biffar än en vanlig skiva smörgås kött.

En Virginia skinka är helt enkelt ett land skinka härdas i en viss region i USA. Å andra sidan hänvisar en Virginia-stil skinka till hur skinkan var kokta snarare än var. En skinka märkt "VA Style" är fortfarande ett land skinka botas på samma sätt, men det var troligen inte botas i Virginia. De är ibland märkta på detta sätt att vara mer känna igen för människor som vet lands skinka som Virginia skinka, trots att de är samma sak.

Lands skinka vanligen bakas, men de kan också vara stekt. I USA, är ett land Virginia skinka mest populära runt helger som Thanksgiving och jul. Till exempel, om dessa helgdagar en skinka kan serveras tillsammans med en kalkon, även om vissa familjer väljer en kött att laga istället för matlagning båda. Ham ibland också fungerat som en frukostkött tillsammans med ägg, frukt eller kaffe. Denna typ av skinka är lite salt för att använda som smörgås kött och är mer lämpade att bli uppäten i små mängder.

  • Virginia skinka kan säljas kokta och skivade eller helt enkelt rökt.