Vad är Venison Summer korv?

December 16

Rådjur sommar korv är en typ av beredd kött som är halv förgängliga, och kan pågå längre än färska biffar eller andra liknande köttprodukter. Det finns en mängd olika sommar korv, en typ av bearbetat kött som är gjord för att hålla i mindre kontrollerade förhållanden. Denna mat är avnjutas i många platser där arter av hjortar existerar.

På vissa kontinenter, ordet hjortkött, eller dess översättning, kanske föreslå någon typ av vilt. I många engelsktalande regioner, särskilt i Nordamerika, har hjortkött kommit att betyda särskilt kött av de amerikanska hjort, en varelse som fyller många av de vilda delarna av Nordamerika. Rådjur görs ofta i olika former, liknande annat kött som nötkött eller fläsk.

Venison sommar korv härdas och behandlas, men inte helt torkat. Charkuterier har egna specifika livsmedelssäkerhet protokoll, och detta gäller särskilt för hjort sommaren korv. Den som har fått tillgång till denna typ av mat bör vara särskilt försiktig med att använda den förbi en dag då möjligt förruttnelse.

En av de mycket allmänt erkända aspekter av hjortkött användning i Nordamerika är att köttet är i allmänhet genom individuell jakt, och är inte ofta tillverkas av stora livsmedelsföretag. Som ett resultat är villebråd ofta mindre reglerade än andra kött som vanligen går igenom ett av USDA inspektionsprocessen. Olika regler gäller för försäljning eller handel med hjortkött produkter som inte kontrollerats eller godkänts av USDA.

Livsmedel som hjort sommar korv är mer populära på platser där samhällen fokuserar på att döda och bearbeta sina egna kött. På platser där invånarna tenderar att pris individuell autonomi, får familjerna livnär sig på hjortkött produkter i hela delar av året, snarare än att köpa USDA godkända livsmedel, såsom bearbetat nötkött och griskött, vid lokala snabbköp. Ett sätt att stödja denna uppehälle är genom härdning av kött på specifika sätt.

Rökning och torkning är vanliga metoder för att bota älgkött sommar korv. Vissa tillverkare av denna hyllfärdiga mat använder också citronsyra eller andra konserveringsmedel för att hjälpa till att bromsa bakterietillväxt. Andra recept kan kalla för olika jäsningsmetoder.

När man förbereder hjort sommaren korv är det vanligt bruk en mängd olika örter och kryddor. Några frekventa tillägg inkluderar vitlök, senapsfrön, salt, peppar, salvia, oregano och andra aromater som rosmarin. Varje recept är på sitt sätt unika. Många av dessa skapelser utvecklas utifrån försök och misstag som jägare siffror sakta ut hur man bevarar sin döda för en längre sikt.

  • Rådjur sommar korv är ett vanligt sätt att bearbeta lägre kvalitet nedskärningar från rådjur.
  • Rådjur härdas och behandlas för sommaren korv.