Hur väljer jag det bästa Passion Fruit Tea?

June 12

Passionsfrukt te finns i flera olika former. Det kan göras från torkad passionsfrukt som doppats i vatten eller från passionsfrukt juice blandat med torkade teblad. Vissa tillverkare lägger även artificiella passionsfrukt aromer till olika tesorter att ge dem en touch av sötma. Vilken passionsfrukt te du väljer beror på vad smaker och hälsofördelar du € re söker. Du bör alltid undersöka förpackningen eller fråga te barista om dina val för att se till du € re få exakt vad du vill.

Herbalists rekommenderar ofta passion som en lugnande ört för att lindra milda muskelsmärtor och förhindra distraktion samtidigt koncentrera. Passionsfrukt doesnâ € t har så många av dessa fördelar, men förespråkarna för örtmedicin säger att det inte dela med sig av samma kvaliteter. Om du vill skörda Fruita € s medicinska fördelar, är det bäst om din passionsfrukt te innehåller verklig passion juice eller torkade passionen fruktbitar. Detta bör anges som ett av de tre första ingredienserna på te förpackning, vilket tyder på att det finns en betydande mängd frukt i te.

Många te-älskare njuta passionsfrukt juice i kamomill eller valeriana teer. För att göra denna typ av passionsfrukt te, är de torkade örter allmänt indränkt i fruktjuice och torkas igen för att ingjuta dem med smak. Sötman av juice hjälper ofta få fram smakerna i andra örter. Tillverkarna kan också koppla ihop grönt te med passionsfrukt för att sänka TEAA € s syra och ge det lite sötma. Om du donâ € t normalt gillar grönt te, prova några med passionsfrukt.

Om du € bara letar efter smak av frukt, och inte nyttan av själva frukten, känn dig fri att plocka upp någon te med passionsfrukt extrakt som anges i ingredienserna. Dessa extrakt tillsätts ofta till svart te blandningar och är vanligen en blandning av avdunstad rörsockersaft och en liten mängd av passionsfrukt juice. Detta gör vanligtvis te mycket söt och extremt fruktig. Om detta tilltalar dig, kan detta vara den typ av passionsfrukt te du vill köpa.

Du kan också skapa egna passionsfrukt te blandningar hemma. Lägga passionsfrukt puré, juice, eller hela frukter till ditt te kan ge både smak och fördelarna med denna frukt. Vid användning av hela frukter, kan du antingen krossa frukt med en sked eller passera dem genom en mixer. Frysa fruktjuice och använda den som isbitar kan också skapa ett trivsamt fruktig iste.

  • Hel och skär passionsfrukt.
  • Golden passionsfrukt.