Kontrakts Beer Brewing

May 7

Mikrobryggerier (bryggare som gör färre än 60.000 fat öl per år) har sorts erövrat bildmarknaden på gourmet öl: De flesta av dessa öl sälja för mer eftersom konsumenterna anser dem överlägsna, till stor del beroende på färskhet som kommer från görs lokalt och i små serier. Konsumenterna är också villiga att betala mer för öl med prägel av att vara små och handgjord, liksom hantverksbröd eller handgjorda möbler.

En hel del av de bästa och mest kända craft bryggningar (gourmet öl som görs i ett brett spektrum av klassiska stilar, med kvalitet ingredienser) är inte microbrewed men är kontrakt som bryggs i större volymer än ett mikrobryggeri kan hantera. Kontrakts bryggerierna anställa underutnyttjade men välutrustade regionala bryggerier att producera ett recept med kontraktet bryggeriets egna ingredienser och formler. Den giveaway etiketten jargong, om du kan hitta det finstilta längs kanterna, är något i stil med, "bryggt av XX Brewing Co. under särskild överenskommelse, xyz Brewing Co, ABC staten." Är det enda andra sättet att lära sig vad som är kontrakts bryggt att följa öl bloggar, gör Google-sökningar, eller kontakta online öl-betyg webbplatser.

Den mycket populära Boston Beer Company (Samuel Adams Boston Lager och så vidare) började som ett kontrakts bryggt öl, men nu företaget äger och driver två separata brygganläggningar för att hålla jämna steg med efterfrågan på sina produkter. Den första av Boston Beer bolagets bryggerier etablerat sig i fd Haffenreffer Brewery i Jamaica Plain, Massachusetts (nära Boston). Den andra sätts upp i den gamla Hudepohl-Schoenling Brewery i Cincinnati, Ohio.

Du ser en tydlig trend som vissa varumärken blir framgångsrika nog att bygga upp den nationella efterfrågan som endast kan tillgodoses genom regionala bryggning, vilket är bättre än att behöva ta till hjälpmedel och konserveringsmedel. Inget fel med det - kvaliteten är densamma. Ändå kan det vara förvirrande.

Din full av tecken öl med sin konstnärliga etikett och catchy namn rykande av hemlagad godhet och lokal friskhet får inte göras i närheten av några fantastiskt begåvade öl nötter slet på hemlagad utrustning; det kan faktiskt produceras vid ett industriområde hundratals miles away, kanske finansieras av riskkapital och flyttas med top-notch marknadsföring muskler. Till exempel, Chicagoans med förkärlek för hemstad State Street Beer var säkert förvånad över att finna att det är producerat i Evansville, Indiana.

Men om ölen smakar bra, oroa dig inte! Smaken - och din tillfredsställelse - är allt som verkligen betyder något.