Hur till sätta upp din webbsida med CoffeeCup

May 25

När du först skapa en webbsida, måste du göra en viss installation. Lyckligtvis CoffeeCup in de nödvändiga HTML-taggar för dig (i motsats till att behöva skriva ut dem själv i en textredigerare). CoffeeCup levererar följande nödvändiga taggar:

  • Börjar och slutar HTML: Även din webbsida kommer nästan säkert att fungera utan dem, du borde verkligen tala om Internet vilket protokoll din sida består av. Detta gör du genom att rama in hela innehållet på din webbsida med <html> och </ html> taggarna i början och slutet av sidan.
  • Huvud och kropp: Webbsidan består av två block av information. Head information behandlas innan något syns dyker upp på webbsidan (med ett undantag, nästa). Huvudet Området omges av <head> och </ head> taggarna. Body information allt du ser på webbsidan, inklusive text, länkar och mycket mer. Direkt efter den avslutande </ head> taggen är öppningen <body> taggen, och kroppen området avslutas med </ body> taggen - det sista i HTML-filen med undantag för </ html> taggen.
  • Sidan titel: Titeln på en webbsida är tänkt att vara beskrivande information om olika program som söker igenom webben, till exempel sökmotorer. Men några tidiga webbläsare visas innehållet i titeln högst upp på en webbsida, och nu är det märkt av webbanvändare - i den mån det är viktigt att du gör det rätt. Titeln är i huvudet området, och omges av <title> och </ title> taggarna.
  • Metataggar: Metataggar är "metainformation", det vill säga information om webbsidan som helhet. Till exempel, infogar CoffeeCup automatiskt standardinformation, <meta http-equiv = "Content-Type" content = "text / html; charset = UTF-8" />. Metataggar var en gång användes kraftigt av sökmotorer, men nu är mindre vana eller ens ignoreras. Det bästa sättet att använda metataggar är för information till dig själv eller andra som kan titta på HTML-koden för att berätta vad sidan handlar om; och om de metataggar hjälpa en sökmotor på vägen, bra.
  • Kommentarer: Kommentarer är noter till dig själv eller framtida webb författare som kan titta på HTML. CoffeeCup infogar automatiskt några rader kommentarer, till exempel följande: <! - Skapad med CoffeeCup HTML Editor 2008 →. Du kanske vill lägga till kommentarer i HTML; det finns inget sätt att lägga dem i Visual Editor.