Hur stor är den iPod Nano?

March 27

IPod nano är ännu en medlem av Apple Computer ärevördiga iPod familj. Modellnamnet var tydligt valt att fokusera uppmärksamheten på den ringa storleken på den bärbara musikspelare. Denna speciella iPod är verkligen liten och nätt, och enligt de tekniska specifikationer från Apples hemsida, måtten är 3.5 x 1.6 x 0.27 inches (8.9 x 4.1 x 0.7 cm). Även dessa dimensioner kanske dig en allmän uppfattning om storleken, men hur stort är det egentligen? Hur passar i dina händer; hur går det passar i din ficka? Om du inte har haft en chans att hålla en, kanske du vill göra en enkel men mycket exakt modell med följande naturlig storlek iPod nano pappersmallen (pdf):

Göra modellen från mallen bör vara relativt okomplicerat (oroa dig inte, inga komplicerade origami färdigheter som krävs). Öppna bara pdf-filen och skriva ut den. IPod nano modellen fungerar bäst med styvt papper såsom kartong, men vanligt papper kommer att fungera. Heldragna linjer bör skäras, prickade linjer är vikningslinjer, och de tvär kläckts områden utgör lim eller tejp flikar.

Observera att för att öppna och skriva ut iPod nano mall du behöver den kostnadsfria Adobe Reader.

Tagline att Apple har gett till iPod nano är "omöjligt små", som har en mycket likartad kadens till Apples första välkända tagline: ". Vansinnigt stor" Ta en titt på hur liknande dessa två taglines egentligen är:

"Omöjligt små" är ett självklart nick till den produkt som förde Apple Computer in i mainstream. Med tanke på de lysande recensionerna att iPod nano har mottagit, kanske det blir lika mycket en framgång för företaget som Macintosh var.

  • Apple-produkter, som iPod Nano, marknadsförs med företagets äppelsymbolen.
  • IPod Nano är utformad för människor som är på språng.