Vad är Aloe Propolis Cream?

April 17

Aloe propolis kräm är tjock aktuell hudkräm formulerad för att lindra de irriterande symptom på hudåkommor såsom eksem, psoriasis, och överdriven säsongs torrhet. Den viktigaste ingrediensen i denna kräm är propolis, en mörk och tjock ämne som finns naturligt i slemhinnan i bikupor. Experter hudvårds finner ofta att propolis hämmar tillväxten av bakterier som potentiellt kan förvärra hudinfektioner. När propolis kombineras med aloe i denna aktuell grädde, kan dess regelbunden användning resultera i jämnare och friskare hud samt minskad klåda eller rodnad.

Mindre yta skador på huden såsom skrubbsår eller nedskärningar gynnas ofta av aloe propolis kräm. Den propolis bildar ett skyddande skikt på dessa typer av skrubbsår och håller ut de skadliga bakterier som ofta leder till infektioner. Dessa användningar av propolis brukar resultera i snabbare läkning tider, mindre smärta och mindre chanser att ärrbildning. Dermatologer ibland också rekommendera propolis produkter till akne drabbade för antibakteriella egenskap. Denna kräm är ett av flera alternativ för aloe produkter som används för att behandla olika hudutslag och utslag.

Andra ingredienser som finns i aloe propolis kräm innehåller ofta vitamin A, vitamin E, och lanolin som ger huden näring och fukt. Dessa två vitaminer hjälper till att minska hudens slöhet eller andra tecken på åldrande, och lanolin är en fuktighetsbevarande som hjälper huden att behålla sin smidighet behövs. Fuktgivande fuktgivare är särskilt fördelaktigt för människor som upplever torr hud i kallt väder med lite fukt. Aloe i denna typ av grädde brukar hjälpa hudens naturliga regenereringsprocess genom att påskynda andelen nya celltillväxt. Mängder tillsatt aloe till denna kräm varierar ibland av varumärke, men även små åtgärder av detta ämne kan göra en märkbar skillnad med konsekvent tillämpning.

Olika märken av aloe propolis kräm finns tillgängliga från online-återförsäljare samt i dagligvaru eller droghandel. Det kräver inte ett recept, även om huden hälsoexperter kan ofta rekommendera denna kräm som en del av en behandlingsplan för vissa hudproblem. Allvarliga utbrott av sjukdomar såsom psoriasis eller eksem behöver vanligtvis behandlas med receptbelagda mediciner innan förbättring märks, men aloe propolis kräm kan vara en effektiv sekundär rening. Individer med dessa hudproblem ser ofta bättre resultat från att använda en produkt med en större mängd tillsatta propolis, vilket är typiskt en mörkare brun eller gul färg i utseende.

  • Aloe propolis kräm är utformad för att hjälpa till att lindra de irriterande symptom i samband med eksem och psoriasis.