Vad är en marmor Top Table?

April 26

En marmorskiva bord är ett bord med en topp som är marmor och en bas som är gjord av ett annat material som trä, smide, eller metall. Marmor är en smidig, glänsande och tålig yta som gör en vacker och funktionell topp för alla bord. Det finns många stilar av både inomhus och utomhus tabeller med marmor toppar.

Marmor kan användas för en bordsskiva på flera sätt. Ett gediget marmor kan användas till toppen hela tabellen, eller mindre bitar av marmor, oftast fyrkantiga, kan användas för att kakel överst i tabellen. Detta görs genom att placera bitarna av kakel sida vid sida. En annan stil med en marmorskiva bord använder större bitar av marmor kakel som är inlagda i toppen av tabellen och inramade av ett annat material som trä.

Den marmorskiva kan vara rund, fyrkantig eller rektangulär, beroende på stilen i tabellen. Matsal bord och cocktail eller soffbord är oftast rektangulära, medan slutet tabeller eller sidobord kan vara rund eller fyrkantig. Köksbord, uteplats tabeller och accent bord kan vara rund, fyrkantig eller rektangulär. Marmor kommer också i många färger och ofta innehåller en mönstrad design.

Utomhus uteplats tabeller har ofta toppar marmor. Inomhus marmor översta tabeller inkluderar matsalsbord, köksbord, soffbord och accent bord. Från antika tabeller till modern design, kan marmor kompletterar alla stilar bord och kan användas antingen som en dekorativ accent eller en funktionell möbel.

Även marmor är hållbart, det kräver en viss försiktighet, och det kan färga eller bli matt eller etsade om den inte vårdas på rätt sätt. Tätning av marmor kan bidra till att förhindra skador på stenen, och förebyggande vård kommer också bidra till att undvika skador. Använda glasunderlägg enligt både varma eller kalla drycker och minnas att aldrig sätta heta objekt, till exempel krukor, direkt på marmor hjälper till att förhindra skada på en marmorskiva.

En marmorskiva bord kan köpas var som helst heminredning säljs. En sådan tabell kan också hittas på en egendom försäljning eller en antikaffär. Köpa en på nätet är också möjligt, men eftersom en marmorskiva bord kan vara extremt tungt, kan extra fraktkostnader uppkomma.