Vilka är de bästa tipsen för att göra Stepping Stones?

April 30

Göra språngbrädor kan vara en trevlig projekt som förskönar trädgården. Eftersom det finns en begränsad mängd tid att arbeta, är ett viktigt tips för att planera konstruktionen noga innan du börjar. Det är också en bra idé att använda hållbara material för att skapa en språngbräda om de kommer att trampas på. Ett annat tips är att vara kreativ när man gör språngbrädor genom att dekorera dem på ett unikt sätt att uttrycka tillverkaren personlighet.

Göra språngbrädor kan lägga skönhet och charm till trädgården eftersom de ofta är dekorativa. Personlig stenar kan berätta mycket om trädgårdens ägare. Beroende på vilket material som används, språngbrädor ger en fin kontrast till grönska och blommor som vanligtvis finns i de flesta trädgårdar. De kan också vara funktionella när de används för att skapa gångar.

Projektet för att göra språngbrädor är relativt enkelt och roligt och kan engagera hela familjen. Eftersom det finns en begränsad mängd tid att arbeta när projektet startar, är det en bra idé att planera noggrant innan du börjar. Markera formen av stenarna och besluta om de vanligt eller dekorerade. Om språngbrädor kommer att vara dekorerad, hur man kan inreda dem och rita enkla skisser för att använda som en guide när du arbetar. Det är också smart att se till att alla leveranser är samlade inom räckhåll.

Ett annat tips när du gör språngbrädor är att välja material noggrant. Om de är bara för dekoration, gips språngbrädor är enkla att göra och ger en hel del designalternativ. Det är också viktigt att skydda gips språngbrädor från elementen genom att tillämpa ett tätningsmedel till de färdiga materialen och placera dem i skyddade områden. Om språngbrädor kommer att användas för gångbanor och vägar, är konkret ett mer slitstarkt material. Konkreta språngbrädor kan också inredda i en mängd olika sätt och kommer att pågå i många år med minimal skötsel.

Nästa tips för att göra språngbrädor är att använda projektet som en chans att vara kreativ. Dekorativa stenar lägga till mer intresse för trädgården än vanligt ettor, och dekorerar processen är ett sätt för den person som gör stenarna för att uttrycka sin personlighet. Plåstret eller betongmaterial för en sten kan färgas under blandningsprocessen, och är också tillgängliga i olika nyanser. Efter det att materialet hälls in i formen och har satt under några minuter, kan andra dekorationer sättas. Mosaic stil mönster kan skapas med färgade plattor eller glas pärlor; utsmyckning kan också göras med hjälp av stämplar eller genom att trycka bokstäver eller ritningar till ytan med ett hantverk pinne eller annat verktyg.

  • Gips kan användas för att göra dekorativa språngbrädor.