Hur håller jag upp med restaurangbranschen Trender?

May 19

Om du vill se till att din restaurang förblir fräsch och modern, hålla jämna steg med de senaste restaurang branschtrender är nyckeln. Det finns flera sätt som du kan hålla dig informerad om nya restaurang branschtrender. Först av allt, kan du köpa branschanalysrapporter och delta mässor. Du kan också hyra en restaurang konsult. Slutligen, restaurang översyn webbplatser och bloggar är en stor resurs för att ta reda på vilka gäster säger om de senaste trenderna.

Ett bra alternativ för att hålla jämna steg med restaurangbranschtrender köper en trendanalysrapport. I USA är dessa rapporter publiceras av flera oberoende kulinariska branschorganisationer. De presenterar generellt ingående forskning som katalogiserar aktuella trender och prognoser framtida sådana, från den senaste utvecklingen i kryddor till de nyaste begrepp i matsalen layout. Vissa organisationer offentliggöra årliga rapporter, medan andra släpper nya rapporter flera gånger varje år. En prenumeration på en av dessa publikationer kan vara ganska dyrt, men vissa krögare tror att denna kostnad uppvägs av insider kunskap de ger.

Att gå till mässor restaurang branschen är ett annat sätt att hänga med restaurang branschtrender. Dessa föreställningar, ofta värd på årsbasis av oberoende kulinariska branschorganisationer, hålls vanligen i ett kongresscenter och har ett stort antal utställningar som visar nya koncept inom livsmedel, matlagningstekniker, redskap, apparater, och så vidare. Generellt måste deltagarna betala en registreringsavgift, och i många fall, är endast öppen för dem som idag arbetar inom food service industrin registrering.

Ett annat sätt att utbilda dig själv om restaurangbranschtrender är att söka tjänster av en restaurang konsultföretag. En konsult kan analysera din nuvarande affärsmodell och identifiera områden där du kan uppdatera din restaurang genom införlivandet av nya trender. Beroende på dina behov, kan du välja att anlita en konsult för bara en enda session eller behålla ett företags tjänster för en total översyn av din restaurang. Priser för konsulttjänster kan variera kraftigt, och beror till stor del på hur mycket tid ett företag spenderar arbeta med er.

Slutligen när man beslutar vilken restaurang branschtrender kan vara en bra passform för din verksamhet, är det viktigt att kunna skilja mellan trender som har uthållighet och de som helt enkelt passerar modenycker. Samtidigt som denna distinktion är inte en exakt vetenskap, ta reda på vad riktiga diners säger om aktuella trender kan hjälpa dig att förutsäga vilka begrepp är sannolikt att snabbt bli passé. För att få domen på restaurangtrender direkt från munnen av diners, göra en vana att spendera lite tid varje vecka surfning "foodie" bloggar och användargenererade restaurang översyn webbplatser.

  • Upptäck hur diners svarar på nya trender för att skilja varaktiga trender från tillfälliga.
  • Vissa restaurangtrender är helt enkelt modenycker som kommer att passera med tiden.